Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo curo, samo uzimaj dok mozes
Naravno da smo znali. Samo sto smo mi glupi i nebitni. Dok Kosovari znaju da iskoriste njen status radi promicije svoje drzave, mi se i svojih najvecih sinova i kceri odricemo. Jer smo glupi.
Praktično nema neke kulturološke veze sa nama
Jel joj baka ili nana iz Bosne?
Ima li iko pametan povezan sa BiH
Otreso bih joj mamu ko ašlamu.
Dobar je Klix..kasni samo 5 godina...
Je lipa, lipa ko slika!!!! Nije njoj dzabe prezime „Lipa“
Lipa, Bukva, Vrba, Topola...
Akine matere čojek...
Dua Lipa je rođena u Londonu a roditelji su albanci porijeklom sa Kosova.Dua Lipa je osvojila 3 Grammy-ja (najznačajnija muzička nagrada) kao i Britt awards i MTV awards (takođe spadaju u majcjenjenije nagrade pogotovo Britt awards).Rasprodana svjetska turneja Future Nostalgia.Gostuje kod poznatih voditelja i reklamira poznate brendove.Milionski tiraži.Ex-YU estrada nema zajedno uspjehe kap ona
Kraljica
E i to nam je jako bitno..
nikakve veza sa nama nema
Dobra je Dua. 👍
Lipa također
I sta ja imam od toga?
bolja mater od nje. A i babo joj faca
znaci boze