Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijedno placa radnike Amazona, pogledajte par dokumentaraca
ona se sigurno udaje iz ljubavi...
Brak za njeg je zona visokog rizika🤣🤣🤣, on je mamac za plasticarje, fufulje, itd. Jedva cekaju da se udaju da mu uzmu ono sto je stekao.🤣
Nek vam Elon organizuje vjenčanje na marsu.
Nije ni njoj do udaje..
Sve sam mislio da moras biti natprosjecno inteligentan da bi bio najbogatiji covjek na svijetu. I onda vidis ovog Dzefa Bezvezosa kako je scepao ovu sponzorusu, i vjeruje u ljubav :) Druze, jel to Amazon ne prodaje ogledala, da sebi kupis jedno?
Žena djeluje baš blago i nevino :) Što ti je muško, najbogatiji čovjek svijeta i sveže sebi ovo za vrat, da nikad nije miran!
Bezosu i ja bi ti ga s vremena na vrijeme izguto da me uzmes u okrilje svoje
Humor 3-4 razred OSNOVNE skole.
mnogi ga pljuju a covjek je gigant, imao je njusku u pravo vrijeme na pravom mjestu, a pri tome i znanje...
Koji genije, omogućio je radnicima Amazona da krv pisajuu za par eura po satu. Treba mu spomen dic ko seji brajlovicu. Druga stvar koju ne znas je to da je u dot Com balonu postalo stotine firmi 90 i ranih 2000tih godina koje su radile slične stvari a sad ne postoje. Banalizijes jako komplikovanu pricu i temu. Nije tako jadnostavno legendo