Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top, isti! 😂😂
Majstor je skinuo Trumpovu boju glasa, ma orginal! U jednom momentu samo pomislio da to i nije glas Foxx-a, da samo otvara i zatvara usta.
Oriğinal 🤣
hahahaaaa jamie django foxx razvaljuje... koja legenda... they tried to give me the virus... i beat the virus... hahahaa
hahahahah, bravo Jamie, debila treba ismijavati.
mamu ti treba ismijavati idiote ograniceni!!! Glp si ko q aograničen ko balkon od 1 kvadrata!
Šta je, bliže se izbori pa su počeli, ajde malo Bidena on ti je trenutni predsjednik, valjda znaš
Jamie Fox je jedan od ako ne i najkompletniji glumac i jedan od najboljih. Brodway glumac, Cinema glumac, odlican glas i pjevanje odlican imitator, odlicni glasovi u animiranim filmovima, kazališni glumac, nevjerovatno pametan i inteligentan, a povrh svega odlican komičar...
E uopste nije dobar komicar to sto je izvalio par provala ne cini ga komicarem covjek u zivotu nije snimio komediju a da ne pricam da mu samo stoje ozbiljne uloge jer ima takvu facu i mimiku.
Kao ono demokrati i republikanci duel vjecni. Muzicari i komicari sluze da zabavljaju narod, sigurno Trump i ostali milioneri ne trose vrijeme na ovo. Najsmesnije je to sto i da jeste sve tako crno kod Trumpa, sutra bi ovaj prvi sa njim "YOO brother, hey man whats up" jedno je prava crnaca, uvjek bih stao za njih, ali ovo je izpolitizirano do bola
Vijece Mudraca - u prevodu prodavaci magle zvani popularno glumci, travari/narkomani (uzori nasim komentatorima koji mastaju da postanu jednog dana poljoprivrednici), crnacki sljam bi i dan danas brali pamuk da ljudi, industrijalci kao sto su Tramp i njegov otac, kao i drugi privrednici u USA, dok ovi beraci pamuka su tu da tu posisaju koju kap krvi koju je neko kroz biznis i neprospavane noci prolio i onda prosipaju ovakve debilne imitacije i sale.
da nisu industrijalci kao navedeni - izgradili Ameriku koja je to sto jest sada - da dodam posto sam ispustio par rijeci radi ogranicenja karaktera u komentu.
Zabava je mnogo bitna. U 80% vremena covek trazi neku zabavu za sebe, a ovi ljudi i slicni nam omogucuju to. Sta bi radio od zivota da nije zabave, tj. Filmova, fudbala, luna parkova, bazena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahaaa DOBAR!
Najjaca imitacija ikad... jbt trazio sam ga pogledom po sobi
Original hahahhaha
Sjedi 5.
hahaha fkt ga je dobro skinuo i govor i gestikulaciju rukama