Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga bi napadala Hrvatska da nije nas😂
odje bite vi od Hrvatske
@gooUser1705128338 Odje bite vi od Bosne. Mi na Hrvatsku ne kidišemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko znam onomad su mu odbili državljanstvo. Kroati vole da igraju velike role, a mi ljigavci unatoč svim poniženjima i dalje trčimo kod njih da im ostavimo pare.
Na osnovu cega je mogao dobit drzavljanstvo?...Ne koncu njemu bi i dozvolio...ali bi sudio one koji dadose drzavljanstvo....onom baliji...sto svako malo pljuje po Hrvatima...kako li se zove onaj krmak....prezime mu pocinje sa slovom H!
Care 12 vila u dracama to ti jedno 10 miliona KM
Kako to Bas tebe halide niskim se nis zamjerio svakom hoces da pomognes ti si ljudina cccccc
Jest vas neko navuko(medije hrvatske)na tanak led..🤣..Nije Halid neki balavac Seljober koji misli sve preko neke veze stele,sto inace unistilo drustvo i drzavu na kraju..Mogo je gdje je pozelio da pravi,umjesto ponosni da susjedi budu oni blage,zvijezdu bosansku nasu.Dno dna ste.
Gdje će Hrvatska na Halida Hrvata... Samo se Bošnjo može ložiti na Halidovu šuplju. Da podsjetimo derner COVID a satro pozivo ljude da ostanu kući.. Operacija kod direktora UKC B. LUKA Đajica prijatelja itd.
KRALJ!❤️
Ne spušta se čovjek na nizak nivo, gospidin
gospodin
Sve bi ja tebi vjerovao Halide da se onomad nisi iskrao i dernečio za vrijeme korone.Znači, ista pravda da bude za tebe ko i za nas obične smrtnike.
Dernecilo nas je mnogo za vrijeme korone. Korona ispade laz 😊
Ima dozvolu, pametnom dosta
ne vjerujem ja u to, Halid je pošten čovjek
Kako kešom, kako je prenjeo novac preko grane.. ne moze preko 20 000 mora se prijaviti buahahahha
I jesi poletio Halide,ti i muziku snimas vise za hrvatsko trziste. Nema vise necu dijamante,jos malo pa ces bit clan neke klape o dalmatina.
Novinar je žurio, pa nije stigao izguglati da je u pitanju općina Janjina, a mjesna zajednica Drače.
Najbolje od svega je što je većina Bošnjaka uvjerena da Halid nema uredne papire, ali za inat pišu da Hrvati prave problem Halidu jer je musliman 😂😂😂
Pelješac je naš,vratite nam Pelješac
Heheheh…samo gradi Halide, nek se yebu dusmani🤣
Samo gradi, a ti mediji neka objasne temelje kuća koja izviruju iz šikara i ko je iste porušio i ko su vlasnici istih, cjeli naselje Drače se u vlasništvu Sarajlija, Zeničana, Visočana, Grčanlija pa i Tuzlaka. Jesmo ljubomorni.