Čovjek koji je mijenjao svijet
0
Godišnjica smrti Johna Lennona
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je Hanu za 3 dana iskomentarisalo 60 ljudi pih...
@stanibal pa jasno je to.. tako mi funkcioniramo.. ne realno bi bilo ocekivati da zemlja koja u q.. cijeni kulturu i umjetnost... joss ako uzmess da uvozimo 90% turbo folk sljama onda..
Zasto dopustate da vam pisu neznalice. Lennon nije nakod raspada the Beatles objavio album Imagine, nego Two Virgin Two, vrlo neuspjesan nastavak istoimenog prethodnika, koji je objavio pred kraj rada the Beatles. Potom je napravio zive snimke i odrzao koncerte koji su predstavljali njegov izlazak iz stvaralacke krize. Iz tog perioda izlazi Live Peace in Toronto, a prije toga je objavljen Wedding Album, koji nije imao nikakav poseban znacaj. Znacajni su bili singlovi Give Peace a Chance, Cold Turkey (1969) i Instant Karma. Album Plastiic Ono Band izlazi 1970/71, a tek potom cuveni Imagine. John Lennon nije zasluzio da o njemu pisu diletanti! Ovo je samo par informacija koje znam napamet, da ispravimo nepravdu koju ste pocinili, dopustajuci da diletanti pisu o tako znacajnim ljudima. Nece vam nista znaciti ako vam kazem da se trebate stiditi?
it was 29 years ago today that sergeant pepper ... jadno koliko manje komentara na teme muzike i kulture uopste...
Joko ovo joko ono a ubiše Lenona
Samo da se Bakiru naserem u usta
Lennon je meni Tito
A kurčio se, bez\'ze!
Jos da ti je u transportu, kad ste se ono mimoisli, podario malo talenta..bilo bi stvarno \"yeah baby!\" Ovako samo mozes ko i mi da gledas sto ostade od onakvog covjeka ---> ONO!
wow J.L je umro na dan kada sam se ja rodio....da napravi mjesta za mene? R.I.P