Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dublja je to politika. Francuzi gotive bracu Ruse i Srbe jos od I svjetskog rata. Fransoa Miteran je BiH izdao/prodao Srbiji.. Zabranio je zajedno s francuskim generalom Philippe Morillon (komandant UNPROFOR-a) da se izvrse zracni udari 1995 na vojsku rs. A Cyrano de Bergerac jest' lud, ali ima m*da, zvao je i Nemanju Kusturicu da se pobiju njih dvojica...
Obeliks
ni Nemanja mu nije ravan
Kriv je, isto ko sto su Srbi bili krivi. Oni su ti koji podrzavaju Putina, oni su ti koji legalno nose suverenitet svojih drzava.
Putin je bukvalno sam sebi stavio embargo i sankcije na plin hahah jel realno da je lik toliko lud, Njemačkoj pada bdp 20% a Rusi neće imati ni za paštetu i on misli da će se Nijemci slomiti haha.
Kako se gledaju i grle na ovoj slici, kao da su u ljubavnoj vezi
de debeli sirano sad se sapiri a isao si kepecu da peres svoje milione.
Svi idu na razvijeni zapad, samo Gerard Depardieu na istok u agresorsku Rusiju! Ali sad će i on pobjeći od ruskih fashista!
I on otisao tamo kad se digla prasina oko njega i nekih optuzbi za silovanja. Niko ne ide u Rusiju iz normalnog razloga.