Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lako biti otac žensku danas
Neradnica i ovisnik o društvenim mrežama,sutra kad se bude olinjala pašće u deMpresiju ili presjeći sebi vene
budeš mangup u mladosti. hebač, lomitelj ženskih srca, mnoge bale za tobom, a tebe boli neka stvar, švaler. i onda dobiješ kći koja bude isto to ko i ti u mladosti, i ti tu ne mozes nista mozes samo da posmatras. isto ko i kod čole slučaj. znači šifra nije težiti ka tim stvarima, jer u životu se sve ko bumerang vrati.
Pa bolje bi bilo da si mrsava, nekad bi se i udebljala ali od te bolesti, nema lijeka. Jadan je onaj ko te ozeni.
Moj Harise umjesto što si zinuo na ovaj svijet i što kuhaš po srpskim tv bolhe bi ti bilo da si kćerku odgajao. Džaba sve ako ti potomci nisu na pravom putu..ode sve. A ti phevaj i kuhaj moj Harise..kome li i čemu li ti sve to. Sretno.
tebi je mnogo potreban psihijatar drago dijete😭
...dao bi sve, pariske kapije, da se ova jednom samnom zapije...
Ja sam sebi fotošopirao trbuh da ne misle da nemam sta da jedem
Novinar je uspjesno zaradio platu svoju ovim korisnim informacijama.
Lijepa cura , 👍
Harisu su malo dva oka za plakanje
SOBRA SI MALA, BICES ISTA KAO I MAMA. BEZ BRIGE UVIJEK IMA NEKI BOLESNIK DA TE IZDRZAVA