Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se Beckham bahati, iza tespiha pliva
Kakvih "tespiha" na hrvatskom Jadranu?! To su očenaši!
Backham plivao u Crnu Goru po namirnice. Kaže skupo u Rvackoj.
🤣🤣
Sad je i ona poznata, jer je upoznala poznatog Beckhama! 😂😂😂😂😂😂
Wow djevojka s Lopuda upoznala covjeka lol
Možda je mislila da će ju sprčiti
Nisam siguran šta je fazon sa slavnim osobama, pa i oni su ljudi koji su imali neku sreću u životu pa se čulo za njih, može biti majmun može biti čovjek kao i svako drugi.
Vau, niste napisali da li je pishnula u gaće :-)
Gnjavite sa Beckhamom
Nikad ga neka debela fanfura ne upozna, već uvijek vitke neke...slučajno ma daaa
skup mu kukuruz
Na osnovu mog zivotnog iskustva i promatranja, zakljucio sam da je nahebo u zivotu koga je bilo tko ili bilo sta fasciniralo. Tako mislim da je i ova zenska na tom levelu. I ja sam ga vidio, ali me nije to fasciniralo, i totalno mi je nebitno sto sam ga vidio. Hocete ovo dati kao vijest, retardi?!
Zamisli da ti je jedini cilj u zivotu da upoznas neku poznatu licnost pa da se time hvalis citav zivot. Kao "upoznala sam Beckhama eno na vijestima pisu svi he he he"
Hrvatska 🥰
Jeli moguće da ja ovaj klix spao na ovaj nivo i da se bavi mahalanjem i tračevima cuj plivala kvočka i evo šta joj je rekao....ccc pa vi ste gore od expresa.. ako ima ona lažna žuta štampa viste svijetlo žuta.. fujjj
ovo vijest...hahahaha boze sacuvaj
Jedva čekam ispovjest konobara koji je uslužio Bekama, sobarice, uličnog prodavca sladoleda...itd
Beckham nije Ni svjestan da plovi talijanskim amanetom...