Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Čombeeeee sve ribe u LA-u su tvojeeee!!!
Skola hajmo trazit vizu,s mojom poezijom i pricom i tvojim bicepsom i tricepsom mozemo cuda raditi,ima da osnujemo bend ko Axl Rose i Slash u svoje vrijeme...
Pa što ovakav hvalospjev ne pisaste o njemu dok je bio u Sarajevu? Kvalitet napušta BiH! U ovoj državi nema prosperiteta ni za šta, a posebno ne za kulturu i umjetnost. E neka si Čombe otišao! Žerlim ti uspjeh u daljem radu!
Yebo skolu ja imam mesaru i nista mi ne fali! Malo ironije na nas nacin jbg :) Sretno Miraj!
Uh klixovi novinari prstom se opet potpisase!
Nije Čombe nego Dragan Čmar šala mala Čovjek se zove Miraj Grbić ne morate čitanost članka podizati sa ovim ubacivanjem ČOMBE u naslov
smijesna mi ova recenica da je i dobar pjevac....sjetio se onih pjesama i hitova iz LZN:)))) najbolja mu je bila ona "glasajte za nas":))
Oooooooooooooo-eeeeooooo Rukfaš moj!! Svaka cast!
Logicno.
LOGIČNO.Svaka čast majstore.
A nama je Kufeta ostavio da glumi u LZN.
Combe za predsjednika :D kralj
Combe.....reves ko nilski konj ?
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo rruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss pa sta mai??
haj sto je ruzan nego je glup, a profesor :D
Evo šta kažu neki od studenata Is The New York Film Academy a Scam? ...used to teach there... and it is a scam spot. More specifically - its a cult of "Uncle Jerry" (the head of the school) and not a learning institution for the sake of being a learning environment for really learning story and craft. It became a VISA mill for people wanting to stay in America that have money from overseas but no job prospects. That's where they make the bulk of their $. So if they are just trying to scrape by on that - why would anyone think - EVER - that its an actual school. The only barrier to entry at NYFA is money. Not talent and drive. As a student there you are surrounded by people who are basically just rich enough to do this and can't figure out what else to do with themselves. U suštini kažu da je to velika prevara.
ja "studenata" i gowana... al eto, ne kaze se zalud: ludo, pa zivi ;))
Miraj je jedan lik koji zaslužuje svu ovu sreću koja ga je zadesila.
svaka cast evo neki lijep naslov osim ovog sto su pitari pali na tjeme hahaha
Hahaha sad će još i zvat jarana Refku i pravi se neviđeni show na tim prostorima s amerikaniziranim nazivom "Refko and Chombe drop bombs" :)