Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skinuše i tebe pod stare dane...
Ma vala mogla si ostat obucena, nisi ti materijal za golotinju
Stara smrdulja bez sise i guzice
Ružnjikava djevojka izraste u baš lijepu ženu.
kad opadne popularnost samo skines gace
Dole pantole a gore gola, sjedim i cekam za mamogram...isto ovako :( I tako svake dvije godine, postace mi grudi k'o palacinke 😡
A mislila sam da se moze biti dama u ovom poslu.
pokopa onog debelog djuturuma oplakivala ga malo i skide se gologuza....a rekla je on samo on do groba..i vidi stare kurve
glumi embrion
Јебат' је!
Pred kraj rimske republike porodični život je uzdrman u svojim temeljima. Žena je sve više zanemarivala poziv majke i podavala se raskoši i tjelesnom uživanju, koje je zahvatilo sve slojeve rimskog društva, nakon neprirodnog porasta bogatstva zadobivenog otimačinom i isisavanjem stanovništva čitavih pokrajina. Matere više nisu dojile niti odgajale djecu, nego su je radije prepuštale robovima i služinčadi.
Citat: "...sedmerostruka dobitnica Grammyja." Sedmerostruka :)
grdna je vala uff
Nikad neću skontati kako je nekom bolja kardašijanka, bijons i slične od normalnih žena...
a sto bijons nije normalna ?
@bestsince1946 Nisam ni rekao da nije normalna. Rekoh da je normalno/prosječno žensko tijelo dosta ljepše od tijela raznih ''seks-simbola''.
Prije nego prihvatite liberalni kapitalizam tri puta razmislite.
Baba, baba...