Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Starija zenska i ucenik su u vezi: Jooj divnoo su, njemu je vazniji karakter od izgleda. Godine su samo brojke! Stariji covjek i ucenica su u vezi: Gledaj pedofila, treba ga ubit, fuj
"Lik nasao sebi MILF, legenda", 27 godina kasnije "francuski predsednik voda kostur koji je izgorio u solarij"
@iskra meni ni ovaj slucaj, gdje je muskarac maloljetan i ucenik a zena starija od njega i nastavnica, nije normalan. Bolesno.
Kako je divno imati medije na svojoj strani. Onda ti i pedofiliju opišu kao predivne osjećaje...
Kakvu li je on čorbu pojeo
STANI... ja sam znao da je ona starija od njega, al sam konto 5 ili 10 godina. Sad čitam ona 69 , a on 44 ? ljudi, pa šta je ovo ? ovo više nije zdravo
Sto glumite ogranicene i strogo moralne u komentarima, kad svako od vas zna za slucaj gdje se starija zenska trosi sa srednjoskolcem/studentom, i obratno, stariji lik sa ucenicom/studenticom. Zene vas varaju, muzevi vas varaju, sve je to postalo standard, zato tisina. Ovi se bar ne kriju po kojekakvim Imzit hotelima, Hotel Grand parkinzima i Stojcevcima..
Baba zavodila dijete od 16 god. pedofilka.
Imam sina od 16. Bila bih u velikom iskusenju da iskopam oci babi od 40 koja bi ga uzela pod svoje. Test zivota evo dokaza da se vole, ali je ovo za zatvora.
Kad smo bili djeca, mi smo za ovakve govorili … vole se ko konjovi 😊
Eh Macron, da si je tada samo 'puko, Bio bi heroj i ispunio san svima nama koji su se zagledali u svoje nastavnice ili profesorice... Sad si zaglavio.
Zena napravila predsjednika od nj. (iza svakog uspjesnog covjeka stoji jos uspjesnija zena?)
Jad i tuga, dobar par.
Sve apsolutno normalno. Mislim da nigdje niti u jednom ovozemaljskom zakonu, niti u vjerskom postoji starosna dob kao zapreka (ako izuzmemo punoljetstvo koje isto tako nije bez iznimke) za stupanje u brak. Mnogi će reći kako mu treba žena koja će potomstvo izroditi, a koliko vas je sposobnih i mladih u braku pa ne želite djecu? E sad, sasvim je druga stvar što je kod nas sve tabu.
Inače, brigit je deda a makaron pederchina primač!!! Kabalina nastrana elita!!!
makron je nju uveliko kresao u 17-tim
Nije normalno koliko god se trudila da nas ubijediš da jeste...
Njihova posla. Nezz što je klix ovo morao objaviti.
Ona mu je odradila ovu kampanju. Bez njene pomoći ne bi uspio.
Kakve sve budale danas odlučuju o sudbini ove dana definitivno poremecene planete.