Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitan si ko kila lješnjaka u staračkom domu.
Bosanski jezik ne postoji. Jer bi njega trebali govorit Bosanci. A Bosanaca je na zadnjem popisu bilo oko 250.Danas bosanski jezik kazu da govore Bosnjaci, koji su to postali 1993. godine. Dok prije 150 godina to nisu htjeli bit, pa su zamalo ubili fra Ivana Jukica, kad im je rekao da budu Bosnjaci. Vi islamizirani Srbi govorite srpsko hrvatskim jezikom. Uz neka svoja dodavanja mekog H.
Mene ovo bas i nije nasmijalo, ali eto.
Ni mene glupost teska
idi jadan pjevaj rudarima. dok se organizatori dogovaraju sa vlasti oko para i pozicija
koliko nepismenih kompleksasa na jednom mjestu
Jako duhovito, nema sta, kao i njihova cika koju zovu pjesmom 😂😂😂
Bezveze, cuj nasmijalo mnoge?
To Brano. Ti i tvoja dubioza bitni ko semafor u GTA. Tebe ce poslusat ubleho.
debil.
Kakav debil
...Brane bitan ko lanjski snijeg.
Neprijatno.
Bezveze se svadjamo kada znamo da je Vukov rijecnik imao sve rijeci na dunjaluku, ipak je to Srbin a Srbi su bili prvi tako da je i nor. latinski zapravo srpski. Bezveze se raspravljamo jer i amebe su pricale na srpskom uceci iz Vukovog rijecnika.
@pa slazem se da je glupa prica jer je vasa. Vukov rijecnik je pun turcizama koje i dan danas koristite u svakodnevnom govoru i bez kojih ne mozete. A sama cinjenica da osporavate drugima historiju i pismo govori dovoljno o vama jer to rade ljudi koji imaju sumnje u svoj identitet pa se lazima moraju sluziti da bi ponizili druge tj. imate krizu identiteta. Tesko je odrastati na lazima.
Jel imo šta pametnije da mu kaze. Ovaj branko vazda debil bio koji mrzi svoju domovinu
Bez Bosne nejde nisat na Balkanu malo nas ima dobro smo rasporedzeni u svijetu!?
Brano kralj ...
Ja dobre zajebancije.
Bosanski pričaju Bosanci, a bošnjački jezik Bošnjaci?
Reci Poljacima da pričaju Poljački.