Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se po vratu da je star, normalno da ce se milioner bolje sacuvati nego neko sa 100km borackog mjesecno.
nije mi jasno koga je odusevio?
šta god ko rekao frajer dobro izgleda
A kad onda cuga? Ili se to ne broji?
cuj sedam jaja za dorucak. pripazi na holeseterol Brede
Ostario Bredonja, 59 godina
da nije ouno 7 jaja za dorucak, ima tu 4000 kalorija dnevno brat bratu
P.d.rija. Kobajagi ishrana, a ne silaze estetskim hirurzima sa stolova. Donekle shvatam žene, one su uvijek imale kompleks ljepote, ali današnji muškarci su postali kao i one.
Jest, sve to tako jede i jos uz to vec 20 godina na hormonu rasta, uredno......
Nije više je l' Brad prest'o pit, nego je l' Brad prest'o jesti. Večera pa večernja užina? Ja ne večeram već 3 i po godine. Poslije 16:00 ništa do 10
koji mladoliki izgled?
Poso ga sjebo .
Da znate koliko ne znate ,koliko kosta njegovo odrzavanje. Popunjava kosu da bude gusca Farba Razne botoxe i zatezanje koze. Da ga vidite prije tretmana ,ko obicni smrtnik.
Kakve gluposti citam, pa ja sam gora od ovih novinara. Cuj jede tunjevinu iz konzerve? Je li stvarno? Je li Calvo ili Rio Mare?
Haj nej...te vanago Frajer tuče čips na svakom koraku i u onom filmu 12 il 13 oceanovih tuko je čips ko moja žena u 23.00....kad ogladni Bog mu dao tako još se malo pripazi i eto Benjamina buttona
Je l' prest'o Brad Pit pa ovako dobro izgleda?
😂