Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je postala poznata kao "doktorica" koja je potpisala papire za malinarove respiratore i okarakterisala ih kao validne i upotrebljive.a to što nije na optužnici zna tužilaštvo i svjedok im u ovom slučaju Tončo Bavrka.Bruka i sramota kome se daje medijski prostor saučesnici u pljački i lopovlucima.
kažu da je Fikret u hladnjači za maline safato
Sponzorusa, lopov i glupača.
Đe su pare govori
Jel to ona sto se dobro razumije u respiratore? I to duple sto bi reko fadil.
Jel se promijenila il' ima par slojeva šminke više?
Jeko ova ?
Prirodna promjena
Ma gori ona nema sta, samo negdje je izgubila pola njonje
Meni se isto ne sviđa kad se svaka susa provlači kroz medije bez da ima išta u glavi ili ne. Ana mi je skroz ok, pametna, zgodna... Ima ih još, ali vrlo malo iskreno...
Jest ovo naše 92 godiste i ostarilo, sta je s nama ljudi?
Kako je uzela lovu od fikreta,odmah se i proljepsala..sta uradi desetak milja kada dodju u ruke..pa i sise su joj porasle od tad..
Ana Bavrka je trebala biti u optužnici za respiratore jer je ona svjesno potpisala i izašla u susret malinaru. Čak je on zvao i bila je namjera da baš ona se prijavi u njegovu firmu. Čak imaju poruke koje su razmijenili gdje joj je Fikret rekao sta namjerava
Fikrina ljubavnica nekad 😂
Gruzija...e svasta.
#savsamsenaježio
Karijere?