TV voditeljica
92

Ana Bavrka danas slavi 31. rođendan, evo koliko se promijenila od početka karijere

Klix.ba
Screenshot: YouTube/Instagram
Ana Bavrka, bivša televizijska voditeljica i Miss New World 2017. godine danas slavi 31. rođendan, a brojni prijatelji i pratitelji na društvenim mrežama uputili su joj najljepše želje.

"Divno je znati da u životu imaš ljude kojima je stalo do tebe. Sve što mogu reći je da sam zahvalna na svakom danu, satu, sekundi koja mi je poklonjena na ovozemaljskom svijetu. Trudim se koristiti ih što bolje i pametnije i mislim da mi s godinama to ide bolje. Za godinu starija, mudrija, pametnija, a iskreno i sretnija, jer mi sve manje treba. Hvala svima što ste podrška, vjetar u leđa. Nadam se da ćemo ih još puno zajedno proslaviti i čestitati", poručila je Bavrka na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u ružičastom kaputu.

Ana je rođena u Mostaru 1992. godine, a pažnju medija najprije je privukla još 2015. godine kao uspješna instruktorica zumbe.

Dvije godine kasnije ponijela je titulu Miss New World na takmičenju u Turskoj gdje je predstavljala našu zemlju.

Istovremeno je gradila i televizijsku karijeru, a prve korake kao voditeljica napravila je na jednoj lokalnoj televiziji gdje je radila u zabavnom dijelu programa.

Krajem 2017. godine mostarsku adresu zamijenila je onom u Sarajevu te se zaposlila na Hayat televiziji gdje je vodila emisiju "Zvijezda možeš biti ti".

U međuvremenu se pojavila u brojnim spotovima regionalnih muzičkih zvijezda.

Što se tiče privatnog života lijepa Mostarka se prije godinu dana preselila u glavni grad Gruzije sa svojim dečkom Zoranom Cvjetkovićem.

U junu prošle godine Ana i Zoran su se zaručili u Parizu tokom romantične večere, a par na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje zajedničke fotografije.