Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Dzeksoni, sretan vam Bajram, u zdravlju ih jos puno docekali! ❤
Čuj sretan vam Bajram?
Pa da. Sretan Bajram jer Džeko ne zna da se kaže Bajram Mubek Olsun zato što je on katolik. Znam da je katolik jer sam vidio njihove ispred okićene jelke za Božić. Svake godine objavljuju te slike
Moraju oni porodicu Dzeko objaviti svaki dan po 20 puta. Ja ne znam sta je ovo vise, garant neka familija u redakciji dobije paricu pa objavljuje. Uostalom nikome nisu interesantni ovo dvoje, osim vama sto pisete gluposti. Klasicni mediji.
Kome li ti si zanimljiv da mi je znati? Ako te ne zanima zaobidjini gotova prica, a ovako samo pravis debiiila od sebe na Bajram.
meni je Dzeko interesantan javna licnost u svijetu poznat a Svjetska Klasa Fudbalera.I njegova Familija mi je interesantna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo vas je vidjeti. Šaljemo pozdrave iz Mostara
Ljepše im fotografija sa jelkom stoji..!?
Amra, Edine, Allah vam dao svaki bereket i nafaku. Za svaku minutu i marku dobrocinstva, vama i vasoj djeci neka da trostruku nagradu: nafaku, srecu i dzennet. Allah vas cuvao i volio. Bajram serif mubarek olsun!
bajram nije praznik nevjernika i ateista
Jedje Sofka?
Bravo Edine, brvo Amra, istinski giganti, ljudski, bosanski!
Ovako se pravi, pazi i mazi obitelj, svaka čast care!
Lijepo mi damu otekla od neke miline.
Premda nije postigao još jedan nevjerovatni rekord, naš Edin Džeko se istakao u porazu slabijeg milanskog tima. Smucao se po terenu...
A jesu li Sesirdzija, Vratikonjuglavu, Marijinamala, Dizajnericaseljancica ili Zaimovmali cestitali? Klixe molim te, nemoj da propustimo njihove cestitke, to je od vitalnog znacaja
Slavila je Amra i Beogradu rođendan. Viđali je ljudi ispred Bajrakli Dzamije u Begišu, prije nekoliko godina. Tako se priča.misterija.
Jah šta je ovih Gačana
Mara I Edin 🤣
ovi sto pycaju minuse ne kontaju da je bila Greska u tekstu I da su umjesto amra napisali Mara hehe
a đe sofija?
Ne slavi Sofija Bajram, osim ako nije presla i promjenila ime. A da jeste vec bi znali ovdje, jer znamo sve ko da se radi o engleskoj kraljevkoj porodici.
e cuj i Mara slavi Bajram bas lijepo!