Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je ova vazda vako nesto odurna ba? Ne kontam. De nasmiji se malo nece ti glava otpast. :-)
Kako bi se običan čovjek trebao ponositi sobom kad vidi ovakve slučajeve, nije ni svjestan!!! Higijeničarka iz Binga kupi stan na kredit, milion rata, 35 kvadrata, ponosna što ima krov nad glavom, ona, muž i troje djece. A, tatina deca, influenserice iz Turske, oni što prose pred Kantonom za još jedan kvadrat, ova pjevačica, ... Užas, pravi grebatorski gmazovi.
Upravo tako! 👏🏻
ne znam šta reći, ali su verov trebali te podsticaje za neke koji nemaju bas redovna primanja, mladi parovi sa decom itd... Ona je pevačica koja ima renome i mogućnost da zaradi... nek zovne Solis agenciju pa nek kupi garsonjeru ako nema za više..... iskreno tako je svima, nije ona jedina
samo dvije rijeci - toni cetinski
Nikad cula za nju. Al svejedno ne volim ovakve muskobalje.
Kako je "tesko" zivjeti u neznanju!!! Bez obzira koliko imas, jos malo jamiti nije na odmet. Cuj ako prodjem prodjem, a ne zna uslove da prodje!!!??? Jadno i licemjerno.
čuj nije znala...pa ne vadi se bona,samo gluplja i bezobraznija ispadas...
,,Prvo, nisam znala da je to ta cijena kvadrata. Prijavila sam se pa ako prođem – prođem" Koje lazi i nebuloze.Kupujes nekretninu koja je namjenjena socijalno ugrozenima ali je znala da treba konkurisati i jos ne znas cijenu iste.Prodjem prodjem drugim rjecima ako ukradem ukradem. Oni koji bas imaju potrebu za tim stanovima su na dnu ljestvice.Sve u sprezi sa vlastima Umaga poput ovoga odbjeglog gradonacelnika.Fuj ,fuj, fuj koje gnjide ...
Ova Amira je najprecjenjenija osoba na estradi. Ajd jednom da je poslusam i zamalo me nije udavilo njeno razvlacenje...niti ima glas niti nesto pjeva a zvijezda do neba. Ne znam ko je proglasi zvijezdom. Bozo i Hanka su institucije kad je sevdalinka u pitanju za ovu.
Cuj jarane ne pretjeruj sa hankom i sevdalinkom. Nema vise pjevacica sevdalinki, a hanka je itekako daleko od toga. Ona je samo pjevaljka. Beba je bila zadnja koja je pjevala sevdalinku u BiH. Hanka joj vode ne moze drzati.
Voli bošnjo malverzacije đaba je
Najpoganiji narod je na prostorima ex-yu
Jel ova medinjanin bosanska pjevacica ili hrvatska?
koliko je ova prepotentna i ufurana pa brate nisi madona ...Jednom jedva otpjevala akapela pjesmu za 1 mart .....
Auuuu Amiraaaa nije ti ovo trebalo. A sto se tiče tvoje izjave:”Nije mati Muju karala sto se kocko već sto se vadio!”
Bojkot buducih Amirinih koncerata u BiH, prodaje se kao fina. Alavost i Fikru kosta slobode.
Jesmo smeće od naroda, vazda malo...
Ona je meni inace odbojna nekakva. Hah ali lafo ona zivi tamo a muz ovdje