Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta pa u americi nema Dnevnog avaza za ove propale novinare pa da nadju novo utociste, kao sto je npr kod nas nasao Bakir Hadziomerovic (propali novinar, jos gori politicar i alkoholicar). I sada svaki dan ima neki propali clanak u tim propalim novinama, sve sa ciljem da Sandokan osvoji izbore!
Dumb-ass jew
Na koje MUSLIMANSKO BRATSTVO MISLE, jel ono koje vode Mursi, Erdogan i BAkir ? https://pbs.twimg.com/media/DeYZSHzXcAEShyr.jpg
Ubola je, zenska ista ona majmunica sto je spasavala ljude. Al takvi vicevi se pricaju medj svojim, a ne na tviteru, seljanko.
Samo prosječni klixander misli da je vrijeđanje stvar slobode govora
Pa jeste stvar slobode... ako ne poziva na nasilje... A to sto su sad svi nekakve pahuljice , koje trebaju da budu zasticene od rijeci to je nesto drugo...
@secondtonon3. Vrijedjanje nije stvar slobode govora nego kulture, odnosno, nekulture. Karakteristicno je za osobe koje nemaju argumenata, ili se sluze lazima, pa svoje neznanje prikrivaju vrijedjanjem, izrugivanjem, laznim optuzbama, relativiziranjem pitanja itd.
Pa dobro vuce malo, al sta si se nasla ti govorit, mhhh treba tebe isprangijat
Prejaka šala, p* vam materina senzibilna
autsch !