Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista su velike legende, svi redom. Izdvojit cu 2 osobe koje Bosanci istinski vole. To je svakako naš Jovan Divjak i veliki prijatelj Bosne i Hercegovine Đorđe Balšević
Kad je bilo najteže Jovan Divjak je bio tu. A Balaševic je između ostalog za BiH 1992g napisao onu pjesmu...Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci. Hvala mu. Nek im je laka zemlja.
I Džej Ramadanovski
Da li su preminuli primili ono?!
...poznate licnosti,a onda pocnu nabrajati neke anonimuse iz Srbije HAHAHHHAHAH...poznati ali u Srbiji.
Počivali u miru
General Jovan Divjak
A Mustafa Nadarevic je ziv?
Umro 22 Novembra 2020
Zašto ste nabrojali i ratnog zločinca Divjaka? Po čemu je on poznat, osim što je okrenuo oružje protiv svog naroda?
Od kada govna govore?
Divjak nije imao izbora, prodao je oružje i bio osuđen na dvije godine zatvora, gubitak čina i penzije. Ovo mu je bio jedini izlaz.
nigdje govana od politicara...ni jedan...
Gomila nepoznatih i prežaljenih krezza koje za 10 minuta lete u zaborav. Samo Ela i Seke Kardašijan dok i one ne pocrkaju!
Sad ce nasi teoretičari zavjere odnosno antivakseri reci kako su oni svi umrli od vakcine
Radjamo se bez ista i tako umiremo a izmedju se svadjamo kao da nesto posjedujemo...
Nije u Sarajevu nego prvi registrovani " kafic" u Jugoslaviji, prije toga u SDK nisu uopste imali takav naziv,ni pod cim da ga vode.
#vakcinedjeluju #zbogonihkojevolite
Zbogonihkojevolite,najodvratniji populizam,vakcinisan se zbog sebe, zato sto nisi zatucan,a ne ubjedjuje me neko zbog onih koje volim,ne volim nikog,a vakcinisan, volim sebe. I volim ove sto propagandu sire a i ne znaju o cemu se radi. Pozdrav 🖐
@fbuser sarkazam roki, sarkazam.
Koje poznate ličnosti pokažite mi je jeli ijedan politicar umro i kod nas i u svijetu
Vrijedan pomena samo Jovan Divjak, ostalo su cirkuzanti.
@chetnik Velicanje osudjenih ratnih zlocinaca na relevantnim sudovima, ne sa guslarskih veceri.
Kad citas komentare stice se utisak da na Balkanu niko nije umro od korone vec svi umiru od vakcine. Jos malo kad neko slomi kost bice to ti je od vakcine.
neki od corone, neki od vakcine ... od cega bi ti?
Dok nije bilo vakcine umirali su od prehlade a sad kad ima vakcine sad se od vakcine umire. Ako nista, pandemija je razotkrila nizak nivo svijesti ljudi u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)