Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba jer danas niko ne cjeni nesto zato sto mu se svidja, vec zato sto se svidja drugome. To je danasnje razmisljanje. Zato mnogi glupaci dobijaju sve vise glasova jer vide da ih mnogi prate a kakav je sadrzaj, ko ima vremena da sve to odgleda.
Pustite im lajkove da ne umru
Baci bombu goni bandu sa Instagrama
Sjajno!
Influenser sam hocu para guzovace...prc milojko malo sutraa... Cccc uzmi nas Bozee kad je sve naopako 🤮🤮
Trend dodje i prodje
Dobijaju manje lajkova jer ne vidi se brojač, a kad se vidi i kad je visok broj onda su ljudi pod utjecajem da ti dadnu još lajkova jer vide da se i hiljadama drugih to sviđa. Iako se nekada bukvalno milionima sviđa kompletna retardacija, ali ovce smo.
Ima li gdje ziro racun da im se uplati pomoc?
E baš mi ih je zao.
Ma nije valjda,valja nam to izdrzat sve