Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva ste vi nepismena stoka, pa valjda bi trebali znati da se t ispred c ne pise cuj povratci
Stvarno, kako koja godina prolazi sve je manje \"bezvremenske\" muzike. Sve neki instant hitovi koji traju po godinu i poslije toga niko ih više ne pamti.
Da, slažem se
nikad gora decenija u muzickom smislu! 50,60,70,80,90-e su bile decenije 3 muzicka fenomena: elvis presley, the beatles, michael jackson! Cinjenica!!! 2000- decenija Eminema! moze li se on ikako poredit sa gore navedenim ikonama...i don\'t think so!
nista se ne moze poredit s comeback-om MJ-a. Da je bar jedan koncert uspio odrzat u Londonu...film je impresivan, ali tu nije davao svojih 100%, sad samo mozemo zalit. POP i muzika opcenito je zvanicno umrla 25.06.09. sad nove generacije mogu slusat gage, rihanne, i kojekakve crack-nene poput whitney