Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kliksovci opet pricaju o nekoj ljubavi prema parama i slicne gluposti. Ne treba da se zaboravi da je koncert Iggy Popa u Sarajevu otkazan jer se nije prodalo ni 1000 ulaznica koje su kostale po 35 maraka. A pretprosle godine se bulaznilo o Stonsima koji unaprijed traze 5 miliona evra po koncertu. A realnost je 10 maraka i koncert regionalnih turbofolk ili pop zvijezda
jala i buba ...vrh
Njegove pjesme su cista ljubaav
Upravo tako, kulturan lik sa kulturnim pjesmama.
ko je ovaj shupkoprimalac
Turneja? Kako ide ona, "Od kafane do kafane".... Pjevaju po kojekakvim bircuzima i to nazovu turnejom...
ko je sad ovaj?
@febinjo Zeljko Sasic, da si ikad uso u kafanu znao bi Crna Zenoooo prokleta bilaa sta ucini od mene...
Dobar je Željko ali mu ovo nije trebalo "Mislim da će ova koncertna turneja biti početak jedne velike ljubavi između mene i bh. publike"
Komentari savršeno opisuju naš primitivni narod i kakvu muziku danas isti sluša. Vasić je vrhunski muzičar, šteta što mu PR nije bolji inače bi mogao biti negdje u rangu Joksimovića ;)
Ja primitivan sto ne znam za nekog random Zeljka s balkanske scene, ooo ti razumni logicaru? Sudije poput tebe su horor ljudske kondicije. Znas li ti ko je Bruno Maderna? Gustav Mahler? Marin Marais? Andre Rieu? Jesi li se to vec pogubio? Guglas? Nemoj se sa mnom zahebavat.
daj ba kralju ko te hebe nebitan si kakav zeljko ko si ti
Ljubav prema parama koje glupani dadnu da slušaju takve kao ti ..
klosaru iz srbije mrsh
Ja prvi put čujem za ovog, majke mi.