Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite Zera nesto mumlja i recituje? Za Konvoj - svaka cast.
Ko to još sluša? 😂😮‍💨
Dovedite retardima onog Praseta, Gastosa itd.stavite stolove na plato uz svaki po 6 nargila.
Nadamo se da će večeras zvuk biti bolji, sinoć je bio odron, najgore nešto što se moglo čuti, pa to značajno popravite ako čitate komentare ili ga nemojte ni održati jer na onakav način nema smisla!! Ton majstore, probaj to malo popodne kako zvuči jadan ne bio!!
Crvena Jabuka vrh!
Žera druže na vakat si utekao odavde inače bi tebe sada pljuvali a ovako si rado vidjen gost
Zasto ustase moraju pjevat
Nevjerojatno, kakvi komentari. Bosanci sve pljuju, ništa vam ne valja, mislite da ste bolji od drugih. Možda jesu posrijedi stari, ali u svakom slučaju vrhunski glazbenici, čije pjesme ostaju zauvijek zelene, živuće legende. Ali koliko vidim, ljudima ovdje ništa nje dovoljno dobro, i ništa se ne cijeni, ničiji trud.
Prošetaj gradom, druži se sa ljudima brzo ćeš shvatiti da ovi komentari nisu pravo stanje...ni blizu. Svataj konentare kao zajebaniciju ili...
Većeras bolje predgrupe od main bendova.
Ima li još ko iz naftalina?
Sarajevu treba ovoga, muzike, stageova, itd. Pa jel turisticki grad ili nije. Cime ce privuci raju? Tisinom i cevapom? Hoces, penzionere...
Žera će pjevati i iz staračkog doma... Vajdica...
Povratak u budućnost
Asim dobio 3 godine tvorza
Amir,pardon
Nevjerovatno, Crvena jabuka, Bolero, Partibrejkersi... jel ima neko drugi da moze ikad svirati u Sarajevu?
@hordas fali im energije. Volim Bolero, zbog njih sam samo sinoć i otišao ali onaj nastup je bio kao da su ih s puškom istjerali na binu.
Ma dajte ima li šta moderno a kvalitetno više, ovi starohani su dojadili i Bogu i narodu