Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onda kad je bilo najteze Balasevic je ostao covjek i uvijek ce biti dobrodosao i BiH
E jes mu bilo tesko pjevat po beogradskim kafanama od 91 do 95...jadan covjek
@albiciIIa stvarno si konj, pa Balaš je 92-95 morao držati koncerte po Budimpešti, jer ga je Miloševićeva vlast progonila, JAVNO je kritikovao Miloševića, generale, rat, jeli moguće da si toliko glup, otvaraš usta, a pojma nemaš o čemu pričaš.
Balaš je ljudina
Srbin pitaj ga sta je pjevo 93
@18PuskaNevesinjska75 @brriss0x @oldpro @katonix4 @ModestyBlaise @Ramayana @TheGirlfromlpanema Sazvo sam vas silom prilika. Ovo je za rubriku „da nije slikato ne bi mu vjerovo“. Volim lokat vodu iz flaše, da mi ne upada u čašu prašina, prljavština i sve ostalo.
Standardna je to flaša, standardnog oblika. Otprilike ovakva: https://s4.pik.ba/galerija/2014-12/29/10/slika-338390-54a1c1ac336ad-default.jpg I perem je redovno, ručno. Bi mi nešto mrsko ovaj put i ja je tutnem u mašinu za suđe. Prigotovim ja sebi kahvu, mašina opere suđe, ja da izvadim flašu da naspem vodice, kad ono ovo
Standardna je to flaša, standardnog oblika. Otprilike ovakva: https://s4.pik.ba/galerija/2014-12/29/10/slika-338390-54a1c1ac336ad-default.jpg I perem je redovno, ručno. Bi mi nešto mrsko ovaj put i ja je tutnem u mašinu za suđe. Prigotovim ja sebi kahvu, mašina opere suđe, ja da izvadim flašu da naspem vodice, kad ono ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (52)
Jooj, lik '53. godiste, a izgleda kao da je '23. Sredi se malo Djole, jbmu. Ispod casti ti obrijat se, ispravit grbu, sredit zubalo? I onda se cudis i kmecis "ne vredi, kasno je" kad ti hanuma malo odleprsa.
govnar yugokomunisticki.....on moze pjevati samo kod jugonostalgicara i komunista....
E'o koščica... smiri malo...
Sreća najveća!
Dovoljno je par minuta poslušati Balaša npr. https://www.youtube.com/watch?v=wFwpmBmxCV4 da ti se odmah popravi raspoloženje!
Majstore, dobro došao u svoju Bosnu i Hecegovinu!
Nadam se da ce na koncertu dobiti brdo plisanih zeka, maca i kuca, a mozda i barbiku. Bice i suza. Jer takav je nas Djordje. Veliki emotivac. Rekli bi zlobnici, matora placipicka.
Postoje rijetki trenuci kada smatram da je Kapija opravdana...ovo je taj...yebo li vam Đorđe tuzlansku djecu
Bilo bi lijepo da se SIPA pozabavi takvim slučajevima kao što si ti.Mogu te lagano locirati.
Terapija odmah....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dzordje je ostao pravi covjek i stari jugosloven samo sto ovde malo jugoslovena ima sve nesto novokonponovano
Vidim da iz djikana izbija zavist, crknite od muke. Djole u Tuzlu si uvijek dobrodosao.
bas ti nik stoji majke mi
@TITOV_PIONIR I know...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
bolje da jede penzionerska govna u miru i tišini
Njenima nisam bio po volji vazno im bilo odakle su moji zasto to smeta sa ovog su sveta hlebotvorci, cestit soj
Dobro nam doš'o, Đorđe!
Sto tebi pa ne zavija u Vrapcicima
@albiciIIa U Mostaru Balešević je kod svoje kuće. Bar među Bošnjacima!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)