Loše iskustvo s televotingom
0
Stručni žiri se vraća na Evroviziju
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama treba i da ima ziri i glas publike, s tim sto je glas zirija jaci, odnosno on odlucuje ako bude neke pjesme u egalu, ipak je to muzicki festival, a ne patriotski festival;-)
TREBA UVESTI U SVAKI ZIRI PO JEDNOG IZ ENGLESKE IZ IRSKE I JOS NEKE ZEMLJE KOJA \"NEMOZE POBIJEDITI\" TAKO DA POBIJEDE
niste normalni
koga boli kurac.
treba napraviti da samo federacija moze glasati onda ce biti posteno...
treba ba napravit da se pjesma nesmije cuti sve do pocetka polufinala... tako ce svi biti jednaki, a ne vako neko ko moze (kao npr Rusija) ulozi milione i milione u promociju pa pobijedi... znaci pjesma predstavnica neke drzave da se prvi put cuje u polufinalu !
Treba uvesti pravilo da Sir Terry Wogan jednoglasno odluci poblednika jer covjek radi taj posao vec 37 godina ako on napusti taj posao, onda Evrovizija nema voditelja, a time nece biti ni Evrovizije vise. heheh.
a ziri ce ko biti pravedan sa postenjacinama sa zapada !
treba uvesti da se ne smije ucestvovati na evroviziji
Zavisi ko ce biti u ziriju.Sigurno ce onda Engleska da pobijedi.
Trebali bi ukinuti Evroguziju i uvesti normalan muzički festival gdje neće biti takmičenja već jednostavno prezentacija svake države kroz normalnu muziku a ne blasfemiju.
trebali bi uvest da se ne smije glasat za svoje susjede, isto ko za sebe. tad bi sve bio realno.