Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta mislim? Mislim da je veoma logično da ovakve pjesme imaju milionske preglede jer pogledajte gdje živimo i kakvo je obrazovanje.
Sreca pa sam odrastao na pjesmama 80-tih i 90-tih i hvala Bogu na tome.
Ma kakvi milioni to je botovano sve.
Ma, mrsh u pm!
Znači ćazimova droljica i ona mala narkomanka su neko na koga curice treba da se ugledaju i da se udaraju za novac sa mafijašima i opasnim dečkima koji imaju više zatvora nego škole super je što klix propagira prave vrijednosti
Džehverović!? ovo se desi kad imaš nepismenog matičara koji ti pogrešno upiše prezime: Nije DžeHVer, već DžeVHer
Ovo jednom od starijih producenata još u glavi kako je davnih ranih 2010-ih bilo u modi pičit' Need for Speed-a dok je na TV-u išao Tokio Drift s onom iritantnom pjesmom. Zakasniše debelo.
Kakav tekst. Dostojevski se okrece u grobu, a Ivo Andric bi vratio nobelovu nagradu da moze.
Ovo nije muzika nego kakofonija svih ukusa i mirisa vezanih u jednu zvučnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najšire ukuse i najniže strasti. :)
ekser u vugla
Ja bih ovo sve na sud pa da odgovaraju za negativan uticaj na mlade. Muzika kao što je ova definitivno uveliko doprinosi većoj stopi na kriminaliteta, narkomanije, alkoholizma, promiskuiteta, vjerovatno veći procenat neželjene trudnoće, abortusa itd, da ne nabrajam, problem je toliko kompleksan. Evolucija u unazađenju. Mozak nam se smanjuje. Nije ni čudo zašto. Uz sve prednosti koje tehnologija nudi, mi ne možemo biti gluplji. Idem sad plakati.
Fuj!!!!!!!!
Boze sacuvaj, eto sta mislim.
Sa jedne strane mogu razumjeti da se muzika dosta promijenila od 'mog' vremena i da je sada ovo popularno. Mogu shvatiti i zasto i opet ne krivim nikoga jer svako ima pravo da slusa ono sto zeli. Ali ne mogu, a da se ne pitam gdje je ovdje vrijednost, umjetnost, kakva se poruka tacno salje djeci i omladini ovakvim tekstovima... Opet kazem, drugo je vrijeme doslo i ukusi su razliciti, ali mi je drago da sam barem odrasla u nekom svijetu koji je bio dosta normalniji za moj pojam...
ovo nije šund, ovo je teror!
Dzehverovic? Je li ovo neka greska il' se neko budalese? A tekst pjesme je za Grammy.Tako dirljiv i romantican.
U koji žanr muzike ovo spada majko mila, pa ovo je da povratiš.Milion pregleda ccccccc
Tekst pisao neko sa IQ 30 i hit. Ovo se nekada pjevalo po obdanistima od strane prosjecno nadarene djece.
Propast drustva. Knjige niko ne cita al se breskvica slusa.
Glavno mi ime dođe Teodora Đehverović.
A jeb*m ti troboga koja retardacija. I kako to da ove pevaljke uvijek, ali UVIJEK zvuče isto? Samo se scenografija mijenja.