Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veličati vojsku koja ti je pobila sugrađane, a onda za par dana redati stolice ili tenisice u znak sjećanja na pobijene... To mogu samo Sarajevci.
Pomiluj nas po preponama.
svaka cast Seji na ovome to se zove sviest i savjest misu mlade generacije krive ni dgvorne sta se desavalo ali treba da znaju svo istoriju i ko je bio ko i na cijoj strani
zašto klix briše komentar da je uz Fadila i Jelka Miličević treba da bude optužena, jer i ona je isto ako ne i više odgovorna od fadila
Sda botina
Ooo Purgeru sta mai? Kaj se dela u Zagrebu?
Dosadna je ta priča više
konc logor za nemuslimane 1992-1994.
Nije to nikakav logor, tu su se prevaspitavali HV i Hvo teroristi koji su zarobljeni dok su pokušavali napraviti veliku Hrvatsku i uz to ubijali djecu sa brda.
Svaka cast i Jablanici i Seji na ovakvom obiljezavanju borbe protiv fasizma dok u Sarajbladu ugoscuju unuku jednog koji je odgovoran za pogrom bosanaca i hercegovaca. Proglasise i Gavrila Principa teroristom jer nije zelio prodati sebe i svoje.
Svaka čast joSe, junoše iz SDA na aparatima.
E moj Sejo, covjece starog kova, evo ne znam sta bi ti reko hoce li to upaliti