Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pjesmi -Kupi nas Ali- više sam upamtio fiću nego njezin glas.
Sassja inače top, al kad je u svom fazonu. Ovo mi već nije njen fazon, da liči na Jelenu Rozgu. FM jam, spintanost i to je krasi, a ovo ne. "kako repere pobacam, volim predraside razbit", i tako to
Sassja je obogatila hip - hop muzicku scenu u BiH. Ne mora nam se svidjati ova vrsta muzike, ali djevojka je uradila dobar posao. I spot je dobar.Samo tako nastavi, izvrsna si !
ta "kreatorica" kreira šund i kič. valjda je u njenom selu to lijepo, krave vise daju mlijeka kad vide te kreacije. pjesmi nisam ukljucio zvuk, trenutno slusam the cult, arctic monkeys i billy idol-a, necu da kvarim ugodjaj, mozda je i dobra ali ne volim hip hap. lazna plavka 6,5, tetovaze na zeni nisu in niti ce ikad biti, ali su znak.
U svemu ovome najbolji kvalitet slike
ja jest izbrijan frajer
Odimi-dođimi nabrajanje
koji su olosi ovi pjevaci sa ovih nasih prostora odnosno banana drzavica, pa to pjesme ne zna sastaviti da ne spomene sise drogu sex pare bogatstvo alkohol preljubu i generalno golotinju, uzas