Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legende nikad ne umiru.
we are the champions....legenda
👍💪🎵🎶🎵🎶
DERPE smrdljivi....
Mama koja te okotila tako nekulturnog ti je smrdljiva.
Beki Bekić za sirotinju
We will, we will rock you We will, we will rock you.......
Bohemian Rapsody - Masterpiece ❤
Rhapsody*
Queen je bila pirodica koja je živjela za svoje principe a malo je bendova danas koji se mogu porediti sa njima. Danas se sve svodi na takmičenja, zvijezde ovoga ili onoga, tam' i vam'.
Jedan od najvećih ikad a Bohemian Rhapsody je nešto potpuno genijalno. Muzika naravno jeste stvar ukusa ali negirati Fredijevu muzičku veličinu može samo neko ko nema pojma ni o čemu. RIP legendo
Naš fuad deen je mala maca za fredija sto se pe derluka tice
Bili su najobrazovaniji bend na svijetu. To se i vidjelo na muzici i tekstovima. I danas ih rado slušam kad god imam priliku. Najviše volim Spread your wings
Sejtan
Nakon albuma The Game Queen su značajno pali u kvaliteti, iako su naravno imali još nekoliko uspješnica. No, njihov je kreativni vrhunac prošao. Dragi naš Faruk je bio i ostao legenda, makar mi nisu bili najdraža grupa, pa ni među prvih 10. A njegove sklonosti - pa, njegove su bile, a ne naše.
meni the game nije neki album, osim par hitova, sve nesto hoce nece i bez jasnog stila. kvin je 80ih i 90ih itekako imao odlicne albume. meni su ubjedljivo najbolji albumi kvina (miracle i innuendo) nastali 89. i 91. ali sve je naravno licni izbor. kako god, kvin nikada nije izgubio na kvaliteti tokom 20 godina iako su mnogo eksperimentisali ko nijedna rokgrupa tada.
Da si volio mindju mozda... mozda..
Volio je i minđu, ljubavnici Mary Austin je i ostavio imovinu.
Ma moze i Bozo ostavit nekoj zemlju u Foci al je dvocjevka... .
Jah 😭
sta je kroz njega proslo... i sprijeda i odpozadi
Freddie Mercury,najbolje pjesme.. It started off so well They said we made the perfect pair I clothed myself in your glory and your love How I loved you How I cried The years of care and loyalty Were nothing but a sham it seems The years belie we lived the lie "I love you 'til I die"
Bezveze. Scatman je za njega izmislio muziku.
Meni je više žao bilo Curt Cobain-a. Ovog nikako nisam volio - njegova muzika mi parala uši isto ko i današnji turbo folk i narodnjaci. Stvar ukusa...