Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ova Rozga neku specifičnost. Zrači žena.
svi se odcijepili od juge krvavim ratom a sad ova ferhata i njena snajka ponovo sire brastvo i jedinstvo. Mozes zamisliti, kroati u eu, hoce sto dalje kulturno i po jeziku(izmisljaju neke nove rijeci) i po svemu da se sto vise udalje od JugoSrpsko kulture a opet im ne uspjeva.. omladina vise fura srpske fazone , filmove, fraze, muziku, idu na vikend na splavoce u bg itd nego holivudsko svapsku koju oni namecu.
Ove tri se ubiše skačući i pjevajući, a među publikom atmosfera kao u staračkom domu ono popodne kada svi zajedno prime lijekove pa prispu 😁
Krivousti se rostilja u grobu,nije ni sanjao da ce mu Fahreta bahnuti u Banske Dvore,pet puta zaredom.
Mozes iscupati Hrvatsku iz Jugoslavije, ali Jugoslaviju iz Hrvatske Boga mi tesko...
Sta sam ko dijete prolio znoja zbog ove Rozge samo ja znam :))
Kraljice!
Meni niti jedna od njih ne djeluje voljeno?
Tebe samo majka izgleda može voljeti!
Jek ovo ona ista Fahreta koja se slikala u uniformi genocidne vojske i sad mi palamudi o nekom bratstvu i jedinstvu???!!
vojska Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, RS kao sastavni deo BiH je legitmna vojska iste drzave, bas kao i vasa el mudzaheeedin aka arbih.
Nije Jugoslavija nestala,dzaba sto smo svi bjezali iz nje glavom bez obzira.Ove cajke ce je promovisati i dobro im ide.
Ko nas bre zavadi
Predsjednik naprimjer trenutni tvoj, taj kojeg podržavaš i glasaš za njega ?! On eto recimo samo kao primjer !
I ovi izdajnici kao sto su Fahreta i njoj sl.
Seljakluk i u Zagrebu..
Hahaha...toliko o muzičkoj kulturi Zagreba!!! A sve goli ercegovac na koncertu.
Lepa Brena jedna kulturna kozmopolitska muslimanka. Da vas je više ko ona ne bi nas bilo sram reć da smo iz Bosne bez da svi ne pomisle da smo kozohebi
Kako hoce grupno ili posebno da ih volimo
Breni nije bila tijesna Jugoslavija i neka je ziva i zdrava.