Pogledajte ovu izvedbu
273

Prijović, Brena i Rozga u Zagrebu zajedno zapjevale "Hajde da se volimo"

L. R.
Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga (Foto: Pixsell/Marko Lukunic)
Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga (Foto: Pixsell/Marko Lukunic)
Pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, a u jednom trenutku na scenu su joj se pridružile i Jelena Rozga te Lepa Brena, gdje su zajedno otpjevale hit "Hajde da se volimo".

Aleksandra je za četvrti koncert u Areni odlučila pozvati čak četiri gosta, a osim Brene i Rozge, tokom nastupa su joj se pridružili Saša Matić te Nataša Bekvalac.

No, posebna atmosfera zavladala je kada je na scenu izašla Rozga, gdje joj je Aleksandra poručila da je odrastala uz njene hitove. Pjevačice su zajedno, a uz pratnju publike, otpjevale pjesme "Ginem", "Minus i plus" te "Dani su bez broja".

"Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro, hvala ti", poručila je Jelena.

Nakon toga uslijedio je spektal jer se na sceni pojavila Lepa Brena i zapjevala hit "Hajde da se volimo", koji je dodatno rasplamsao atmosferu u koncertnoj dvorani.

"Dobro večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom", poručila je Brena pred hiljadama slušatelja.

Odmah nakon toga, Brena i Aleksandra odlučile su zapjevati i neke od Breninih najvećih hitova poput "Poželi sreću drugima" i "Čik pogodi".

Podsjećamo, Aleksandra Prijović imati će još jedan nastup koji će se održati sutra, 6. decembra.