Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rip veliki umjetnice
SDA 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Veliki muzičar . RIP
R.I.P.
RIP LEGENDO ❤️❤️💪
Vječna ti slava i hvala RIP
Vidite, nekada je mnogo takvih ljudi kao Kornelije dolazilo u Sarajevo i mnogi su ostajali tu da rade u Pozorištu, na RTV, na Akademiji, fakultetima. U Operi i Naletu NP bilo 13 nacija. Danas dolaze samo Sandžaklije i Arapi, a oni idu radiej u Beograd, ako imaju ikakvu ambiciju. Sa Kornelijem sam došao u sukob nekada davno. Bio je prepotentan, ali je bio veliki muzičar i kompozitor.
Htio sam reći Operi i Baletu Narodnog pozorišta.
Isto kao i u Beogradu,dolaze Crnogorci i bosanski Srbi i Kosovari a umjetnici odlaze
Legenda, pocivao u miru.
lahka mu zemlja bio je dobar kompozitor.
Polako odoše velikani sa ovih prostora. Počivaj u miru, maestro.
a narastaja da ih zamjeni ni na dalekom horizontu... tuga.
Sanjam da ti kazem vrati mi se draga, ako treba pobjegni od svega, jer je zivot samo ovaj jedan, nema nista nista iznad njega... Pozdrav veliki covjece!
Zbogom maestro!!!
Šteta.Odlaze velikani
Divni covjece, hvala ti na divnoj muzici uz koju sam odrasla. Pocivao u miru.
A Miso Kovac :) ?
veliki
RIP