Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli i Z.Pušenjeu Tuzli dovelo Sttlera, i spominjalo Novalica na lošem razglasu, psovalo, i dernjalo se 45 minuta za 400.000KM ko oni debili iz Dubioze?!…ili su napravili ekstra dernek za sve prisutne?!… pitam za jarana Fortu
dubioza dodijala i bogu i narodu.. samo ih jos forto i klapa forsiraju
ebale ih salame, marke, fadil.. reko bi covjek za hljeba nemamo.. a i sad guzve u gradu.. a gorivo nikad skuplje.. ja ne znam koja je njihova ciljana grupa?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tvrđava socijalizma !
Kuba i Albanija se odrekli komunizma i diktatora, doživjet ćemo i u S. Koreji, ali i Tuzli nikada. Oni će pjevati pjesme Titu još jedno stoljeće.
Bolje nego tvrdjava nacionalizma i laznih vjernika.
One and only Tuzla.
Razlgas katastrofalan, reće mi jaran.
Sljedeci put neka promjeni bateriju na slusnom aparatu ili neka ga ponese ili neka bar dodje do grada
Tizla ima bplji razglas od Sarajva u njih Maršal u nas Ćinez neki stari lampaš
Dobar razglas ko da je Pionir razvaljuje jetru
svagdje lijepo gdje je zaobišla Dubioza
kasnite sa vijestima kao što ova zima kasni sa dolaskom
Doček je bio dobar i dobro organizovan. Dosta svijeta raznih godišta. Al nije pušenje sviralo 3 sata. Nije ni sat.
Bolje nego u Sarajevu.. centru regije hahahaha. Ako je regija od Bentbaše do Ilidže, onda jest centar regije. Jadi moji.
Crnjak me hvata kad neko pocne porediti neki grad u BiH i Sarajevo, stvarno. I jos ono, mrtav ozbiljan to pise. U Tuzli je bilo top, vidi se na slikama, dobra festa i dernek u manjem gradu, tako i treba da bude, i neka prica zavrsi s tim, nema potrebe za daljim lupetanjem i provalama.
Nije tacno da je sve proslo bez incidenta , oko jedan sat je izbila tuca i redari su dobro prebili dvojicu momaka , vidno pijanih . Cak je i svirka za kratko bila prekinuta . Pusenje je kasnilo cijelih 45 min . Razocarenje .
Pa nije incident vec je sprijecen incident jer su spustili te debile na svoje mjesto, a zp iako je kasnilo 30 minuta produzili su svirku puno duze neg sto je bilo planirano
pa to tako treba kralju, nije to japanski voz nego rokenrol:)
ČIM SE OSMORKA SMIRILA I KLIX SE SMIRIO , DANAS UŠUTKALI ONO MALOG EFENDIĆA I NE ZNAM KAKAO BI NAZVAO ONOG OGREŠEVIĆA , SAD ČEKAMO IJAVU ŠMITA , I SOTALI SU JOŠ NOVALIĆ I SEBIJA I TO JE TO :/
zna li se kakav je zvuk bio ovdje, je li imo hare zahir svoje ljude u Tuzli da procjene kvalitet ozvučenja
Ovo godinu nikad nećete zaboraviti. Dudlajte vi šiše i šišmiše realnost i njeni zakoni su čvrsti i nepobjedivi.
"Ljudi slave neke bezvezne stvari, neke bezvezne price sto je smislio neko... " E sad vidi divote, jao jao, duše drage vesele, a sutra i sljedecih godinu jad tuga i čemer.