Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista to...Nema uspjeha dok trandzu sa bradom i mindjom ne posaljete.
@anamoon može Bershka
@sami.samovic.3 sa klixa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek BiH pošalje tročlano predsjedništvo, nek zapjevaju himnu.
Da Bog sacuva...
https://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI Sam Brown - Stop - mislim da lici dosta na ovu stvarku,.tj meni zvuci tako..
Eurosong pao odavno
Koliko godina ponavljaš ovu tvrdnju? :)
ovo se ni u hali ne slusa
Na evroviziju treba poslati najveci odron. Ili, sto da ne, neke gange, grupu u pjanskoj kad pjeva pokupit sa neke svadbe, slave... I obavezno pijani da budu.
Povedi debila Čovića na Eurosong nek priča ljudima o izbornom zakonu. 😁😁😁
Samo nek vuce na satanizam, ima da prodje odlicno. Gay ili satanizam je sad u modi.
gleda li iko ovo takmičenje?
@Bess93 Znači 500+ miliona gledalaca, svi su gejevi? Sve muškarčine se skupile na Balkanu? :) Blago nama
bolje predstavite neki demo bend iz BiH nego ovaj bullshi..t
Materijal za pobjedu! I ne samo pobjedu - mala je slatka kao med, talentirana, a pjesma vec u ovih 20 sekundi zvuci svjetski. Bravo, Hrvatska, i sretno! Btw, Franka kao da je mladja sestra nase fine Maje Sar. :)
Ovo što se čulo u ovih 20 sekundi više liči na dijareju nego na pjesmu, al dobro. Što se tiče izgleda, ne ide na izbor za miss, nego na eurosong.
@Puska18Nevesinjska75 Ne znam sto pominjes covjeka koji vise nije medju nama, pokoj mu dusi. :( Meni moze biti samo kompliment bilo kakva usporedba s njim jer mislim da je bio predobro i preinteligentno stvorenje. Pozdrav.
Baš me briga!
Zašto ciganovića ne pošalju, takve evropa treba
Zvuci kao da dolazi iz Teherana, a ne iz Zagreba - bar 'uvertira'.
boli me hojto u za susjede i komšije. brinem svoju brigu.....ali ipak ako krenu čekam ih.