Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučko legenda :D
Da, da !!! :) .
ovo je jedan jacih spotova...
A mamu im...kastrirase nam vucka! Svaka cast za spot i pjesmu :)
Nešto slično možda i bolje, urađeno prije dvije godine... http://www.youtube.com/watch?v=0rF_OskdWLw
postujem sarane, jesu naki umjetnici ali ova numera je ko kara da se razumijemo
Znao sam, svega mi, da ovaj portal najvise posjecuju ekipa iz Skroza, Stuka te tzv alternativne scene i ostala samozvana "urbana gradska raja". Po svemu drugom se pljuje ali po svemu, samo ne kad neko od ovih objavi spot. p.s. cisto da se zna, mrzim turbo folk ;)
ispod ovog rezanja na stuke i skroz se osjeti jak istocnobosanski bunt i obozavanje scootera uz trestanje visokotonaca iz golfa keca i one smrdljive plitke puma pijacarke za voznju aka fastcat i pocinchani lanac kraljevske izrade :D i da ne zaboravim na oblik lobanje koja vise asocira na kocku il romboid neg na kuglu :D
Hahahahhaha, nisam "istocnobosanac", fulio si ;) A ti si ofiran jer si ovim komentarom pokazao kako si se pronasao i da stvarno jesi jedan od "njihove raje", a uz to si pokazao i kako se to ponasa "urbana gradska raja" vrijedjanjem koje si mi uputio. Ja nijednu ruznu ne izgovorih ni u prvom, a ni u ovom komentaru. :) a ti mi malo bacas na nicaZe, aa?? pusica za tebe "fini gradski urbani odgojeni" momcicu.
Vučko je bez kućnik jer je postao metalika sa oni pirzinzima. Samo metalike mogu ovako da pjevaju o drogi i dzojintovim dimovima u mjesto ko folkeri da pjevaju o ljubavi i strasti.
Zar nije vuk stari turski simboli koji je ujedno zastupljen kod srba što kao simbol zastitnik porodice, sto u imenima a sto u prezimenima!?
volim skroz i letu stuke pravo, cjenim i adu i dinu do bola, mislim da bosna od dine odavno boljeg tekstopisca nije imala, realno gledajuci lik je najveci tekstopisac nashe generacije al sto se tice ove pjesme nekako mlaka brate, mislim da skroz tesko kad moze nadmasit pjesme poput afganistan i nevidljiv pa i srusio sam stan, naviko sam na vise od njih od ove mlake skakutave pjesmice, nekako mi fali distorzije u pm :D sve u svemu drago mi je da rade nesta novo i pozz za sharan burazere.
Ovo je dobra pjesma za one koji vole travu ili gandju pusiti za normalan svijet bezveze pjesma dobra pjesma za MTV Afganistan
care nesta nije ok sa tobom ako te ovo baca na vutra dedemi :D
dobra stvar ...
Najjači bend iz BiH! Svaka čast za novu stvar! "Micubuši.. Micubiši" :) Vučko rocks! (Y)
kakvo je ovo krestanje? da li je ovo neki bend tipa dubioze kolektiv koji podstice svojim pjesmama omladinu da se drogiraju i da puse travu da je to eto cool i moderno. sto ne mogu ovih kvazi urbanih bendova koje klix stalno promovise... platis 10km i eto te na naslovnici bas ste jeftini
Sine sta se zalis!Uvijek imas izbor,ovo je koliko toliko slobodna zemlja,ako nista,slobodno je slusati sta god zelis i hoces.Posto ti se ovo ne svidja,onda garant slusas cece isl.sigurno ne kiketa. Ako si se pronasao u ovoj pjesmi onda razumijem tvoj gnjev... P.S. Skroz ne mora placati nista,jer su oni postali kultna grupa,a vijest o njihovom novom spotu je samo posebi zanimljivo.
krofna, de zapali, kenjas nebuloze na tastaturu :D skroz se ni u naucnoj fantastici nemre uporedit sa dubiozom ni po zanru ni po tekstovima, debilcino maloumna koristi malo mozak, kako te moze pjesma nagovorit da uzimas bilo kakav opijat, moze ako si retardirana ovca koja vec zeli to da proba :D debilcino rumena mani se ti muzike ocijuti.
prestao je kukat,,lika sam zapatio po kuknjavi.kao muzicarima tesko treba neko nesto da im da,,poceo je da radi konacno
odličan spot, odlična pjesma, naprijed SKROZ
Legendarni Vučko !!! Sječam se kao da je jučer bilo !!!
Dat,cu za Vucka pa makar ostao bez rucka. Ah, nekad bilo.