Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je super.nemam komentara.mozete li mi nekako nabaviti mail ili bilo sta od Amela Curica?Mooooooooooolllllllllllliiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm vasssss!
ma desi amele
svi koji jos dolaze ovamo i pisu postove poput AMEL JE NAJBOLJI i sl. i za ostale kandidate su ludaci koji pothitno trebaju na Rab ili u neku drugu ludaru jer ljudi moji KOGA VI OBOZAVATE??????????? Nekog klinca koji nije nista drukciji od vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neki balavac sta je do juce skupa sa mnom, Rafom i Enverom ovce paso... Ajde dajte pa jeste s mosta pali jel vas neko ciglom u glavu jeste ko dijete stalno na glavu padali jeste li mozda skakali bungee jumping bez konopca??? niste u svakom slucaju normalni i treba vas sve pozatvarat u ludaru mili Boze!!!!!!!!!!!!!!! Boze sacuvaj! lude djece garant niko nije od 12 stariji BLJAK!
komentar
komentar
JAO KO JE REKAO DA BI AMEL I SUANA BILI DOBAR PAR? KOJA GLUPOST! BILA SAM NA NJIHOVOM KONCERTU U S.MOSTU. Bilo je super iako je doslo malo raje.Enver je bio super,cijelo vrijeme je bio sa nama i djelio autograme.moja najveca sreca bila je kada sam zagrilila Amela.ON JE LEGENDA! Majca mu je stvarno bila cool.Krivo mi je sto OBN ne prikazuje snimke iz Zetre a TREBALI BI jer ja bi to mogla gledati po cijeli dan.AMELE VOLIM TE! DODJI PONOVO U S. MOST I USRECI NAS! VELIKA PUSA SAMO ZA TEBE!
AMEL JE NAJBOLJI,voli ga cjeli Sanski Most i bili bi presretni da ga ponovo vidimo.VOLIMO TE
amele javi se na mob
BOLJE DA SU MOJU TETKU IZABRALI A NE ONOG MONGOLOIDA
Ma dajte Nera je u nas najgora.....RAFO JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma pricajte sta hocete Amel i Azra su naj naj naj bolji!!!!!! SUana super pjeva Jelena grozota ziva!!!!
saša lozar je najbolji,najlijepši i najzgodniji dečko u hrvatskoj
ajme amele izvrstan si,sexy,sladak,zgodan,sve najbolje da sam ti bar cura!!!!!!!!!!!!! :)
komentar
Amel nije trebao da pobjedi nego Enver jer puno bolji