{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OBN [email protected] Music Talents Show

17.11.2003. u 01:15
0
0
OBN [email protected] Music Talents Show
0
OBN SuperNov@ Music Talents Show
Ove nedjelje održano je još jedno takmičenje u okviru izvrsnog OBN-ovog reality show-a u kojem se biraju nove bosanskohercegovačke muzičke zvijezde. U daljnjem takmičenju ostalo je samo šest kandidata, a mi vam donosimo ekskluzivnu (foto)reportažu iz Zenice.
Kao što su do sada ljubitelji talents show-a navikli, svake se nedjelje u poznatom terminu od 20:30 sati u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici održava muzički reality show pod nazivom "OBN [email protected] Music Talents Show", u kojem naši muzički talenti imaju izvrsnu šansu da pokažu svoje pjevačke sposobnosti.

Suana Muhibić, jedan od favorita

Ove nedjelje u showu je nastupilo preostalih sedam kandidata zajedno sa kandidatima koji su ranije ispali te gostima iz hrvatskog Story [email protected] Talents Show-a. Inače, naš show emitira se uživo u tri države - u Sloveniji, Hrvatskoj te BiH, što će našim zvijezdama zasigurno pripomoći ka kreiranju buduće potencijalne muzičke karijere.

Nera, gošća iz Hrvatske

U okviru takmičarskog dijela programa nastupili su: Maja Milinković, Azra Šabanović, Suana Muhibić, Enver Lugavić, Amel Ćurić, Elma Hamzić i Jelena Milušić. Gosti iz hrvatskog show-a su zasigurno podigli atmosferu u prepunoj dvorani Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, a bili su to Nera, Natalie i Rafael.

Dan prije, u subotu, u okviru hrvatskog music talents show-a u Zagrebu zapažen nastup imali su i naši talenti Suana i Amel.

Prepuna dvorana Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici

Kako svake sedmice, tako i ove jedan od izvođača je morao ispasti. Ovoga puta žiri u sastavu Josip Dujmović, Mija Martina, Deen, Igor Vukojević, Lejla Kurbegović i prof Esad Arnautalić odlučio je da to bude Elma Hamzić.

Do sljedeće nedjelje ostalo je svega šest kandidata (Maja, Azra, Suana, Jelena, Enver i Amel), a ime pobjednika saznat ćemo 14. decembra u velikom finalu.

OBN [email protected] Music Talents Show kao trenutno jedan od najvećih televizijskih projekata predstavlja zasigurno i najveće osvježenje na TV programu u Bosni i Hercegovini. Izgleda da je to jedini show po kojem ne zaostajemo za Zapadom. Will Young je pobjednik britanskog muzičkog talents show-a 'Pop Idola', a u prvoj sedmici je prodao više od milion primjeraka svog albuma prvijenca te tako oborio rekord britanske diskografije.

Više fotografija na našoj x.Photos sekciji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je Sarajevu potrebna nova koncertna dvorana?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: