Muzika
0

OBN SuperNov@ Music Talents Show

Klix.ba
Ove nedjelje održano je još jedno takmičenje u okviru izvrsnog OBN-ovog reality show-a u kojem se biraju nove bosanskohercegovačke muzičke zvijezde. U daljnjem takmičenju ostalo je samo šest kandidata, a mi vam donosimo ekskluzivnu (foto)reportažu iz Zenice.

Kao što su do sada ljubitelji talents show-a navikli, svake se nedjelje u poznatom terminu od 20:30 sati u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici održava muzički reality show pod nazivom "OBN SuperNov@ Music Talents Show", u kojem naši muzički talenti imaju izvrsnu šansu da pokažu svoje pjevačke sposobnosti.

Suana Muhibić, jedan od favorita
Ove nedjelje u showu je nastupilo preostalih sedam kandidata zajedno sa kandidatima koji su ranije ispali te gostima iz hrvatskog Story SuperNov@ Talents Show-a. Inače, naš show emitira se uživo u tri države - u Sloveniji, Hrvatskoj te BiH, što će našim zvijezdama zasigurno pripomoći ka kreiranju buduće potencijalne muzičke karijere.
Nera, gošća iz Hrvatske
U okviru takmičarskog dijela programa nastupili su: Maja Milinković, Azra Šabanović, Suana Muhibić, Enver Lugavić, Amel Ćurić, Elma Hamzić i Jelena Milušić. Gosti iz hrvatskog show-a su zasigurno podigli atmosferu u prepunoj dvorani Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, a bili su to Nera, Natalie i Rafael.

Dan prije, u subotu, u okviru hrvatskog music talents show-a u Zagrebu zapažen nastup imali su i naši talenti Suana i Amel.

Prepuna dvorana Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici
Kako svake sedmice, tako i ove jedan od izvođača je morao ispasti. Ovoga puta žiri u sastavu Josip Dujmović, Mija Martina, Deen, Igor Vukojević, Lejla Kurbegović i prof Esad Arnautalić odlučio je da to bude Elma Hamzić.

Do sljedeće nedjelje ostalo je svega šest kandidata (Maja, Azra, Suana, Jelena, Enver i Amel), a ime pobjednika saznat ćemo 14. decembra u velikom finalu.

OBN SuperNov@ Music Talents Show kao trenutno jedan od najvećih televizijskih projekata predstavlja zasigurno i najveće osvježenje na TV programu u Bosni i Hercegovini. Izgleda da je to jedini show po kojem ne zaostajemo za Zapadom. Will Young je pobjednik britanskog muzičkog talents show-a 'Pop Idola', a u prvoj sedmici je prodao više od milion primjeraka svog albuma prvijenca te tako oborio rekord britanske diskografije.

Više fotografija na našoj x.Photos sekciji.