Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brko te gleda i ponosi se tobom.
Ja pola pjesme nisam razumio i ne mogu da se napinjem. Trebali ste titlovati spot.
Pjesma za svaku pohvalu !
Ovaj lik se zvao benjamin salihovic od oca hasana ,pa zatim kristijan jalovicic da bi se sad odjednom vratio svom plemenu .....novinari nisu u stanju ili ne smiju da iznesu prave cinjenice i da se bave istrazivackim novinarstvom te javnosti daju pravu istinu.Cisto pranje para od donacija za spot.
E kapetane, dobra ti gudra koju koristis, hahah..niti je isao, niti se vratio, a oba su prezimena od njegove krvi. Benjaminom se nikada nije zvao. Pojma ti nemas.
@baa ni ti pojma nemas!!! :D