Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar spot i pjesma, a nije se rodio ko je Klixovcima ugodio. Najkomicnije je sto misle da su im komentari puni negativnog naboja duhoviti.
Ako se nekom sviđaju pjesme i spot ovih nesretnika njemu nešto nije u redu sa osjećanjima.
Bravo Amele,dobra pjesma:)
Jao Tea, kako si mokra
Ko voli nek izvoli, al men ovo nit ima ritma, nit melodije, nit poente nit zvuci nikako ko i sve ove 'balade.' Nemozes ni piti uz ovo, nit slusati onako u autu il za meditaciju, nista samo para po usima i glavi. Nema bez cigana i Halida i Merlina i tih muzicara nista izgleda, a rokera isto nema odavno ko nekad, osim naravno Dubioza oni su very very good, i dobri muzicari, znaju svirati razne instrumente, pjevati, praviti pjesme, a imaju i svoj original stil. Mozda ima jos neki takav bend manji neki sto ja ne znam, al ovo ko ovaj Amel, i ove balade, i Pink nova folk muzika, i rock sve sto je 'popularno' barem u medijima je 0, nema svrhe, poente, melodije, nista. Ovo moze CIA koristiti kad muci one Talibane tamo, zamisli ovo, i stvarno i ako ti se i svidja pjesma moras priznati, ovo slusati 24 sata ili 7 dana nonstop, pa propjevo bi i reko Amerima sve, i sto znas i ne znas za 1 dan, izmislio bi neke napade i grupe radikalne i ako si nevin samo da prestanu pustati ovo vazdan.
kae mi u gracanici sve jedemo stari hljeb! kako to ba? pa udjem u pekaru i kaem daj mi onaj jedan hljeb stari ;D
ugosti i mene da popijem i pojedem sve što imaš na tom setu
Lijepo Amele.
Hvala velikom Dubici sto nam je pokazao kako cak ni velikani poput Masima ne ulazu u svoje zube :)
I ja sam to primjetio haha
Glupi BH narod koji svaki dan pljuje po politicarima zbog njihovog rasipnistva je potrosio na milione KM na nekakve Curice,Soljanine,Gilete... Nemam nista protiv ovog momka ali mi je fakat nejasno zasto ga ovoliko forsiraju. Covjek je dobio i ugovor s BHT ako sam dobro informisan :D Vrh svega mi je kad ga pozovu u talk show da prica o musko-zenskim odnosima :D
Amel ce do 72-ge godine bit "talentovani pjevac". Na ovim prostorima nije bilo dugorocnijeg talenta jos od Stefana Milenkovica.
dobre vile...
Ja se izvinjavam, al' meni je ova stvar bezze. Svaka pjesma sa Urnebesa je meni i danas nakon 3000 slusanja 10 puta bolja od ove nove. Dzaba sve, al' sto Nermin Puskar odradi i odsvira za Amela, nema premca.
Jel' sam sebi pjevana dočeku?
nisam pregledao i preslusao ovo jer ne slusam ovu vrstu muzike p.s. kad gostuje da ne dodjem
nekad je zbilja bilo lijepi pjesama i spotova a ovo sad vise nije normalno, ubaci golu zenu i duska, a usput te poziva na sirk, alkohol, blud, sve ono najcrnje, teska vremena
Dr. Zoo se bacio u proizvodnju zdrave hrane, to je pravi posao.
Kako je lijepa ova treba ko da je iz Mostara?