Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ih nek ostanu, Bosna i onako polu prazna!
Sorosova Propaganda - sutra ce sigurno trazit da se naseljavaju u Krajini
Ajd da se ne lažemo i ne šupljirao na temu kulturne razmjene i zbližavanja te kojekakvih floskula o univerzalnom jeziku, rušenju barijera i spajanju ljudi. Ovo je samo pokušaj da "Muzička omladina Bihać", "Mali princ", "Amadeus" i "Vision" izvuku koju marku od USAIDA i IOM. Kraj priče, sve ostalo je demagogija.
Bošnjake svako može prevariti. Sjećam se Miteranove posjete Sarajevu u ratu kada naši potrčaše da Vojnu bolnicu preimenuju u “Francuska bolnica”! A ustvari, to djubre Miteran došlo da spriječi vojnu intervenciju zapada. Tako i ova razna udruženja nastoje migrante zadržati i naseliti kod Bišnjaka, a poslije će nas optuživati za terorizam i islamizam
@heraklitxy ako su cijene gostoljubivosti i ljudskosti necije optuzbe onda bujrum, nek nas razapnu. i mi smo izbjeglice ili djeca izbjeglica
@heraklitxy on je mala maca za Vensa i Ovena koliko su nas zavlačili.
Smrt fasizmu
naša braća, migranti
Kalergi plan zamjena bjelaca? www.youtube.com/watch?v=hw5u883ypg4
Svaka čast ljudima koji rade s migrantima. Veliki je to posao i humanost, ako je iz iskrenih namjera. Međutim, ovom pitanju se treba posvetiti dublje i van djece u prvim redovima manifestacija poput ovih. Problemi s migrantima su i dalje tu, bez obzira na guranje ovakvih slika u prvi plan. Treba na ovo pitanje gledati maksimalno objektivno moguće.
Btj koje su ovo bosancuge cuckane picks, sto ne protjeraju ovo