Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVI CIGANSKOSRPSKI ORKESTAR ZA VOLOVE I KOBILE.
bl JE NEUSPJELI POBACAJ REISA CERICA I KALESIJSKE KRMACE
pa, cekak...sto je moj komentar glup. ako ih u tekstu nazivaju ambasadorima guce i pise da sviraju tamo svake godine, a tamo se velica zna se koja ideologija...pametnom dosta. ali, eto, vi uzivajte.
\"bl\", svaka čast na pametnom komentaru. Guča jeste stjecište fašista, nešto kao nekad Gazimestan. Hard core srbovanje do iznemoglosti. Što ne znači da su i majstori Markovići to isto. Uz malo prilagođeniji repertoar moglo bi biti pravo dobro. U svakom slučaju Welcome.
\"bl\",svaka cast na glupom komentaru
Opet!? Vazda isto. Dokle vise!!!!???
Ambasadori Guce - sjajno! Ambasadori mjesta i sabora koji otvoreno velicaju fasiste. http://www.subotica.com/photo/_ph/2007/08/01713/_images/img_SUBOTICAcom_12Aug07_SabortrubacaGuca_97385.jpg Bravo, Sarajevo. To je tolerancija.
Odlicno!!
e na ovo cu da odem. malo uzivo marsa na drinu i drugih srpskih narodnih melodija. salim se, dobri su. ne treba ih politizirati nego treba uzivati uz njihove zvukove koji nikoga ne ostavljaju ravnodusnim i uspavanim.
ROKAJ BRE !!!
NASLOV - UZ TRUBE...ne u trube...