Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevski balijanderi bi napunili Zetru i da im dođu Radovan i Ratko. Jednostavno glupani, a još veći glupani su djeca koja su odgojena od strane njih
U Sarajevu je najmanje Sarajlija to jeste uopće ih nema, te prozivke iz prošlog stoljeća nikoga više ne dotiču
Da li se dotična ikad oglasila o genocidu u Srebrenici? Sumrak bošnjačkog uma je u zoni totalnog mraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
mi smo za izucavanje,svako malo zavlada nekakva kolektivna amnezija,ja ne znam kako bosnjacki narod jos uvijek i postoji
Ja sinoc bio na koncertu EKV Tribute benda.
E vidiš,zato će izgubimo drzavu.
Kad je se sjetim iz 80-tih,drobara prava,Minimaks je probio prvi.Divne hitove imala Cacak,Cacak sumadijski rokenrol,Sitnije Cile,sitnije,segu pravili od papanke.Jahala harmonikase na bini i iza bine...😂 Sad evoluirala,pa glumi Josipu Lisac sa haljinama. Ali,jednom seljancurina,vazda seljancurina.
Bosnjaci propali ko kauc. Ne znaju jesu li dosli il' posli.I oni traze da budu respektovani ko narod.Totalno nesposobni da vode drzavu,sve cega se uhvate upropaste.I drzavu im potkopavaju sa ovim srbijanskim smecem,Happy tv,Zvezde Granda,Farme razne...Ali idu Bosnje na veselja nema tu dileme bajo.Makar treci dan hljeba,al za ovo mora biti...😂
Brena koncert otvorila pjesmom Bujrum,izujte se svi lagano.
Satanistički rituali
Pamet nije skupa, da je dnevna kamata na nju 1000%.
Zaboravnost je najveci problem u Bosnjaka. Isti obi ce na fb i ig salve objava 11.07. pisati da ne smijemo zaboraviti upravo ono sto su oni ZABORAVILI.
Super, žena koja je u ratu pjevala srpskoj vojsci, sada baca bošnje u trans. Aferim!
Razumijem i mlađu raju u komentarima koji hoće da žive neopterećeno, da nemaju predrasude itd, međutim i oni moraju pokušati shvatiti starije generacije, koji su svoji mladost ostavljali po rovovima, ta sjećanja su još uvijek svježa, a Lepa Brena i slične zvijezde ih upravo na to podsjećaju, jer su bile ambasadori te politike i tog vremena.
I Ceca ce ubrzo u Zetru nebrinite ksko je krenulo
Ovima sto su razocarani brojem posjetitelja na Breninom koncertu savjetujem da ne rezu vene odmah. Mozda ce na iducem biti manje.
Ne volim je zbog izdaje svog naroda, ali je Fahreta bila i ostala najbolja riba Juge!
Haram mu bilo , ko god je otisao .
Breno gdje ti je maskirna uniforma i crvena beretka mamu ti nataknem