Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek dođe gurbet, balije jedva čekaju.
@newcomer Gdje je bio Željin šal 1994 ?
Ne valja Nele, ne valja Brega, ne valja Kusturica, ne valja niko. Ko vam poturicama ostaje? Dino Merlin i Nazif Gljiva. A svi se vole hvaliti njihovim radom. Smetaju vam ljudi bez kojih Sarajevo ne bi imalo apsolutno nikakve kulture. Jadno malo tursko pleme bez kulture i historije.
Bjezi Brega ne ofiraj se vise. Dugme je proslost, a ova gurbetska muzika koju furas nema veze s tim. Tezgaris ko zadnji uhljup sa totalno dosadnim i satoraskim repertoarom
mozda ce pjevati ilahije, znamo svi da vam to jedino odgovara. tek sad vidimo na sta etnicko ocisceno sarajevo lici. bez srba, hrvata i jevreja koje ste pobili i protjerali ovaj grad nema nikakve kulture.
Pozdrav za Bregu , Dzenanu i kcerke ,od njihovih sarajlija.
lik propo'
PAKŠU. ZABORAVIO SVOJ GRAD KADA GA JE NAJVIŠE TREBAO. TIFA MILIĆ PIMPEK ITD. TO SU SARAJLIJE. BREGA JE RAJA NA BATERIJE PLJUC
ima li on koju "stvar",a da je nije ukrao ili kopirao..
Haj sad Gorane dignu malo suplju kako ne mozes bez Sa, da je to tvoj grad i najdrazi, da se fina gradska raja upale ko kutnjaci i sve tako pricaj dok ne dignes lovu a oni ce da bale na sve sto kazes i pricati kako je bilo prije rata.
Konceptualno Sarajevo bi trebalo omogućiti ovim četaljima koncert u Begovoj džamiji , a i Kojović da koju hutbu održi ( vodeći se prema zadnjim izborima )
Oćel doć i Dragačevski trubači
To bi bila vrhunska promocija našeg grada. Zamišljam tu estetiku koju prenose tv kuće na svim kontinentima. Mislim da bi grad trebao da uloži maksimalan napor da se ovo desi na najbolji način. Bilo bi šteta da ne učestvuje i naša filharmonija.
Prica se da ce kao predgrupa nastupiti VIS Laktasi sa frontmenom Miletom Dodikom!
brega bogat nemoj zaboravit ponjet sto vishe truba na. ono naigmanu koda nista nisi ponjeo. barem iljadu komadi pones ovaj put naa.
ruski spijun zato mu je i zabranjen ulazak u UKRAJINU jos da mi na bijeloj tabiji pjeva SKAKA ne daj
Predlažem da se Brega preimunuje u BrIJEga. HAHAHAHAHAHAHA
najveci dusman BIH
Ukr’o srbima folklor!