Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravko Colic diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.A Goran Bregovic je studirao na Filizofskom fakultetu u Sarajevu.
Mene vise zanima, ali zvanicno potvrdjeno, koliko li su nam vodje skolovane. Ne ono sto oni kazu, nego stvarne diplome, ocjene...
Nikako
Samo posaditi cvijece i neku lijepu cesmu sa klupama…. Nek ste ono uklonili ruglo…. Sramota je bilo kroz Sebilj vise proci….
Studirao ovo, studirao ono, ali nije diplomirao. Studiram i ja duže od decenije i nisam se pomakao od druge godine. To što je neko studirao ne znači ništa, okačiti mačku o rep. Uvažava se samo kad diplomira.
Mene zanima plagijator sa Alfakovca. Doduse, za njegov poziv niti ima niti treba skole.
Halid Beslic, tesar...nekada pjevao po skelama Vranice, mada se nije proslavio u tom zanatu
Kad vec spominjete skole ,sta je sa ostalim pjevacima? A kad smo kod toga DJ Krmak kojega vecina prepoznaje po pjesmi Cijelo selo smrce bijelo je zavrsio 3 fakulteta i to ne bilo kakva. Stvarno zavrsio. Nije diplomirao ko ex srpski predsjednik ( Toma Nikolic)na Megatrendu i jos branio diplomski nedjeljom a ne zna koja mu je tema diplomskog rada.
Pa kako priča Neda english, da li zna ko?
Odlicno.
Joj više i ta Neda Ukraden sa ČAK dva završena fakulteta, ja mislim da nije bilo prilike u kojoj se žena nije pohvalila sa DVA ZAVRŠENA FAKULTETA.
Imate kopiju Coline diplome Muzicke skole?Srednje?U cijoj je klasi diplomirao?Osoba ne cita note!
ja nisam školovala
A jala brat i buba corelli? Gdje su oni u skolu isli
Pa velika većina muzičara je NEOBRAZOVANA , pogotovo ako uzmes ove turbo folkere... taj corelli i jala su prodali foru i unovcili care