Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete li prestati nazivati Jalu Brata reperom je bo te..... Jala je bio reper, Jala Brat nije reper. Meni licno kao nekome ko vrijeme pretezno provodi uz hip-hop i rep je to jako zalosno
I ti si zalostan. Cim te to dira. I cuj vrijeme provodis uz hip hop?! Svoje dragocjeno vrijeme ti provodis uz naklapanje nekih budala? Pa, ti si gori od njih.
Brat je davno skonto da je ovaj svijet i muzika, i umjetnost i sve otislo u qu****c. Pa nece valjda pisat tekstove ko Dostojevski, ono nesto kao dubokoumno. Ta vremena su davno prosla. Sada trenutno u svemu vlada instant, znaci "proizvod" mora da bude za brzu upotrebu. Nema tu puno filozofije, ako treba nek ponavlja 5 rijeci. Od svih umjetnosti jedino jos pozoriste se drzi na viskom nivou, ostalo sve je davno propalo.
Kralj
Ne slušam ti što Jala pravi, i skoro ništa ga ne razumijem, ali poštujem njegov uspjeh. Omladina ga voli i to je činjenica.
Doja cat - Streets
Muzika nije po mom ukusu ali Jala je prekuco igricu, aferim!
pa gdje ti je taj tory lanez
Ovog debiila na bi ni izvadili ni Rolling Stonsi a ne neki dj
Koliko razumijem ovog Brazilca toliko i Jalu😂
Apsulutno ne razumijem ovu muziku, ali dobro shvatam da starim, vjerovatno su stariji tako govorili i za muziku našeg vremena. Ali eto ipak bez obzira na vrijeme postoje neki standardi u toj muzici koji su neosporni. Onako sam, kad život pritisne u kut, a tebe pogodi pjesma...Nekako mi je to ostalo da je muzika, da su pjesme. A dobro bože moj, ako nekog ovo pogađa ja poštujem, i ako ponavljam ne razumijem!
Brazilski folk i BH folk se slažu
Licno neslušam ovaj tip muzike. Ali ako region vidi neki talent u njemu, nekontam što ovi naši toliko seru o čovjeku
Tako unikatna pjesma. Ne zvuci kao nista do sad sto je pravio
fuj
Čim vidim spot pun golotinje automatski zatvaram. Imaju stranice za tu svrhu u muzici me nervira
Ufff pravo dobro, totalno se razlikuje od ostalih hahahaa
Jala brat je SDA licno je drug sa bakirom u svom mercedesu je dovezao mekinje na bakirov ranc za njegovu zivinu licno ssm bio u poljo apoteci kad je kupio mekinje