Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li gore odvratnije države i "ljudi" od ove genocidne stoke
Ako im je iko pomogao onda su to upravo Albanci...koji bolesnici ovi cionisti ,nemaju oni veze sa Jevrejima .Ne vjerujem da bi pravi Jevreji ovako javno provocirali znajuci sta se desava u Gazi.Mislim mozda i oni sanjaju da nema muslimana i krscana ali ne bi ovako bahato i javno radili.
ima kod nas, nije drzava ali... genocidna tvorevina
I onda se čudimo šta im je jedan brkica radio !!!!!
njemci su se jednog kutarisali, ali evo prave drugog...
upravo oni su sebi stavili metu na čelo, samo to idioti genocidni ne znaju, otrešće njih neki arapin s muddimma
Ne Miu
Gura se ekstremizam do krova. Neko ovu agendu zla i mržnje otvoreno provodi u djelo. Bez imalo osjecaja za milost ubijanje tek dolazi. Ovu mržnju između arapskog svijeta i zionista uskoro neće moći niko ugasiti. Naprotiv ići će se do istrebljenja. Holokaust neće biti ni blizu loš u odnosu na ono sta se sve sprema.
Djed mi je bio u konc logoru. Hitleru opraštam ti sve.
Bolesnici , mada i za bolesnike postoji lijek
Jel ima neko da nije shvatio koliko su bolesni Jevreji?
Bolest srca i mozga.
Taman kad pomislis da ne moze gore, nadju nacina da se jos vise ocrne. Nije lijepo pozivati na ubijanje ljudi koji samo pozivaju na primirje. Mislim da ce ovakvo ponasanje dovesti do povlacenja priznanja Izraela. Ako hoces da budes dio svijeta, onda postoje nekakva pravila, a ne samo spali, pobij, protjeraj... Na takvim temeljima necete napraviti nikakvu drzavu i od sramote niko nece htjeti da ima ista sa vama...
Kakvi bolesni umovi
ja mislio dua i mia u spotu, dzaba pogledah ovaj kretenski uradak
Reče jedan : dokazano i pokazano da 95% današnjeg življa izraela nema veze sa Semitima i tim prostorima. Sve je to bagra doseljenička, pljačkašo-g€n0cidna.
Ovi zidovi su generalno proizvedeni sa greskom, g. Hicko je to medju prvima vidio i plinom lijecio
Bolest, mrznja je bolest
I jeste hrpa židovskih fašista koji ubijaju djecu i ruše i otimaju tuđe domove.
Sve ce se ovo izraelcima obit o glavu tek sad neće biti sigurni
Ne razumijem njihovu opsjednutost sa ovim ženama. One nemaju nikakav uticaj. Koja glupost od vijesti.