Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad "umjetnici" tipa Sandra Afrika uzmu 1 KM za koncert, za Harija onda vrijedi dati i 50. S obzirom na šta se u BiH daju pare, dobro je da i imamo danas kome na koncert otići, a da je slušljiv. Jedino što sam ja odstao od koncerata u zatvorenom prostoru, jer ne mogu više da podnesem da svaka druga budala puši i tu nakon pola sata nestane kiseonika, a ventilacija je naravno vrhunska. To samo kod nas ima, u normalnim zemljama pušači truju sebe, a ne kvare tebi koncert
Zasto bosnjaci misle da pjevaci trebaju biti humanitarni radnici i pjevati za džabe?
največa smradina koja se obretisala uBosni. Ovo gowno bi prodalo ćefin sa šehidskog tabuta da bi strpalo pare uđep. varešanovića more samo insan držat u ćenifi ako nestane vode da pripomogne.
hari je uvijek bio s ove strane..barikade
otkako sam ga cuo kako kaze da mu je dragan covic simpatican cojko poceo sam ga cijenit u rangu sake polumente pa cak i alexandra dimija, harise care-dobrodosao u kosacu!!
hari golub hari
Jedini pjevač koji nije izdao svoju BIH. Naklon za poda na doktora muzike i pjevanja. Čeka se samo još njegov duet sa Čolom. Zamislite to ej..
na šta spade
Nisi u pravu
uskoro turneja po sarajvu domvi kulture
Navuko se Hari na sumpor dioksid
Kakav on i milion eura...A i grohno je pravo.Nije on carobnjak.
Jest on pjevačina nisam rekao da nije, samo kažem da čovjek voli kocku ko mater, a ovamo šuplju voza drago mu sto je djed postao bla bla. Jest i to, al mu je najdraže kad loptica stane na njegov broj još crveno
Ne vjerujem, bas izgleda k'o gospodin covjek!
Mora malo da zaradi da moze da kocka, a ja mislio da je Hari gospodin haha
Šta tebe boli kurrac na šta on troši pare?
nestalo para !!
Pa drugarice, za tvoju informaciju pjevači i prave koncerte kad nestane para s obzirom da su pjevači i žive od pjevanja. Jesam dovoljno pojednostavio za vaše primitivne mozgove?