Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA IMA U ZENICI OD NAS I BOG DIGAO RUKE
Ja ne slavim Svetog Valentina... To na žalost nije u domenu moje vjere i vjerskih običaja, a sretan Sv.Valentin svim onim koji ga slave! Nametanje toga kao dana zaljubljenih je licemjerno.
jel ono dzej u INN-u kad zada onu \"ni jedne usne se ne ljube same\" ma lomi ga hahaha, koja ce to bit romantika u tri strine m... a opet i on je tamnoput mogo je i on skupa sa kubizmom dzej tito ocam, kad se sjetim princeze, svako malo dolazio, al ja nikako da odem, mogo bi bar sad za valentinovo, bice lom lomova ojhaaaa :)
\" Jer ko drugome jamu kopra ne cini proljece,i da vam kazem nikad ga nece ciniti. NIKAD !!! \"
Pa voli hodzda se volimo....bice i on tamo:-)))))
eh, masallah! eto sta ti kaze!
Šta kaže hodža na ovo :D
ovdje nema vidis da je reklama obicna
imaš... jovan perišić na bazenima i seka u aqui :D
E vala i ovih Cubisma i DJ-a vise na vrh glave. Pa imal ista jos osim toga?