Subota navečer
0

Gdje proslaviti Dan zaljubljenih u BiH

Sarajevo-x.com
Dan zaljubljenih ili Valentinovo već stoljećima se obilježava kao dan koji je posvećen izražavanju ljubavi najdražim osobama, a tu tradiciju dobro su iskoristili brojni trgovci i ugostitelji koji za ovaj dan nude brojne sadržaje.

Ukoliko ste odlučili 14. februar poslaviti u društvu voljene osobe uz romatičnu večer, preporučujemo vam nekoliko lokacija za izlazak.

Za Dan zaljubljenih Sarajevo će ugostiti popularnu hrvatsku grupu Cubismo, koja će posjetiocima Coloseum Cluba priuštiti noć za pamćenje.

Zaljubljene očekuje cjelovečernja svirka puna strastvenih latino ritmova. Grupa Cubismo svira energičnu plesnu muziku koja se temelji na afro-kubanskim ritmovima. Osim salse i latin-jazza, u muzici Cubisma osjećaju se i utjecaji hip-hopa, funka i rocka. Članovi benda dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Kube i Ekvadora jedinstven su bend koji svira takvu vrste muzike u ovom dijelu Evrope.

Najjača strana Cubisma ipak su koncerti i živi nastupi, tokom kojih publiku redovno rasplešu velikom količinom pozitivne energije kojom zrače s pozornice.

Dan zaljubljenih bit će proslavljen i u tuzlanskim klubovima. U klubu "Palma" u Domu mladih u Tuzli kao uvodničar nastupa Toni Juranović, stalni DJ poznatog kluba "Deep" u Makarskoj. Noć će upotpuniti nastup Feđe Knadjla, koji je široj populaciji poznat kako DJ megapopularne lokacije u Makarskoj "Buba Beach Bar".

Klub Oxygen u Mostaru poziva sve zaljubljene da Valetinovo provedu sa voljenom osobom uz odličnu atmosferu i svirku Alena Hrbinića i njegovog benda.

"Alen Hrbinić našoj javnosti poznat je po nastupima na nekoliko radijskih festivala u BiH i Makedoniji. Frontmen kojeg krase odlične vokalne sposobnosti i bend kojeg čine iskusni muzičari zajedno sarađuju od 2000. godine i do sada su imali bezbroj svirki u klubovima širom BiH. Ono što ih krasi jeste kvalitetan i širok repertoar te pozitivna energija koja nikoga ne ostavi ravnodušnim i statičnim“, istakli su u Oxygenu.