Novi duo na bh. sceni
0
Doživite muziku "Čarobnog svijeta"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj spot Devica - veštica, u jeeeee OVDE (& share it on facebook if you like it!)
dajte molim vas, ovo je prosjecno u najboljem slucaju ne mrzim ljude koji nisu iz sarajeva ne slusam dina, hanku i ekipu ali meni ovi nista nisu bolji od njih.
Čim bend nije iz Sarajeva onda nisu kreativni, ovo, ono ... nek su vam kreativni Din, Regina i zvijezde koje teturaju sa OBN-a ... DNO DNA!
fina pjesma !
Trebamo podržati bosansko-hercegovačke pjevače! Svi znamo kako nam je slaba i mala muzička scena, stoga sastavi kao što je \"Čarobni svijet\" i slične trebamo podržati. Sretno i sve najbolje!
stvarno nista novo sto do sad nismo culi. kao sto neko rece nigdje jazza u ovom. Dobar vokal, vidi se imaju sluha, steta sto nisu malo vise kreativni.
ako ste vec uzeli da ih promovisete zasto niste postavili novi spot... http://www.youtube.com/watch?v=UpXwhn0mLzI
nebi ti bilo sranje da halid i hanka razvežu jednu :(
ljudi dajte malo vise kreativnosti, ova vrsta muzike je bila aktulena prije 20 godina. \"Muzika koju proizvodimo je pop muzika koju smo vješto upakovali u malo drugačije formate, tako da smo ih prilagodili u house, jazz, bossa novu, ali imamo i klasični pop\", kaže Azur. Nista od ovog gore nema ni blizu u ovoj pjesmi.
samo naprijed !
rofl